[團隊籃球] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (24) 屌你Monty識郁未

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Booker個T
個一個兩個爭議play,直接令cp foul out
反cup 4場
同意 PO就係hero ball
但其實Booker都已經好大隻
不如話佢天生size唔夠
近年都係forward既天下 我地既劣勢就係依賴guard
季初見到係想練Mikal 但練完唔用係哂氣
nba真係好肉酸 不停去捧班歐洲佬做星
好心佢地黑完咪大方認
又唔係佢地落order 正常討論唔得咩
吹撚到得1,2球係偏
算啦,太陽不嬲無雞,老闆又反對球證加人工,太陽又無星捧,人地拎開著數睇開咩波咪覺得正常囉,吹少兩下都屌太陽黑哨
Eg 自己要留火箭,無計
小牛不知幾enjoy有咁嘅待遇
真心我諗唔到近十年有邊場可以黑得過呢次
新一代nba捧左3個歐洲佬就係字母doncic joker,為左食歐洲條水咩都做得出
lac vs okc game 5
我覺得比唔上今場
btw又係波叔
估唔到小牛都會有享受黑哨嘅一日
仲有2018 WCF Game7
Devin Booker: “I’ve been in 500 games or something like that and I haven’t quite seen one like today …”

me2 book
最尾打到笑哂口 我諗佢哋都知咩事
個場係harden on9啫
我明Booker
不嬲ref都唔鐘意太陽 會偏對面
其實都慣
但呢場係黑撚到全世界都屌嘅球賽
其實頭兩場咁打咪正路 Monty上腦要夾佢
宜家打起埋Brunson DFS
Mavs in 6
認真?

harden 幾球3分俾人撞跌唔吹
3+1俾人吹冇效
宇宙勇啲防守打到打boxing咁
進攻啲screen撞撚走晒啲人都冇人理
然後個個淨係會話箭炒27球3point

https://youtu.be/aYveyAb6mvU

有睇嗰場都知絕對唔止呢9球
場波打完啲球星都相繼開tweet屌
連最憎CP3嘅cousins都有份

真心想知CP3得罪咗聯盟啲咩,由LAC到HOU到而家PHX都俾人針到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞