油卡/入油折扣討論區29[窮撚/新手專區]油價跌油桶升

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
DBS 信用咭 $450 送 $100
Sorry,頭先睇個Excel應該出咗問題,原來用$500送$100只係等於直減$4.91,咁樣係大埔道灰卡抵啲先啱
大埔道灰卡連積分星期日平油減$5.9,星期四貴油減$6.9,應該係細油缸最平入油方法?
啱啱update緊 唔好意思
500減100好似抵啲 但計埋分嘅話應該星期日嘅大埔道灰卡抵少少
唔好意思 想再問下 AE 卡優惠可唔可以用係星期一四 減3.6 上面 ( 冇灰卡)

最抵係shell灰卡星期六貴油平入-6.6
AE除佐唔可以配油券,應該無咩限制
啱先就咁入左500送100就算
同埋問左職員話如果將灰卡合併落本身嘅普通卡戶口油券都會照送 如果調轉就唔會有
sinopec 老母節特價$5.69
仲要係「貴油減$5.69」,抵到呢
咁多位巴打想請教一下 我有1張shell黃卡同1張shell深灰卡 兩張卡都有係shell個網登記左 最近兩張都有用黎入油 但我上shell個網login諗住換d積分 發現淨係得黃卡d積分紀錄但就無深灰卡d積分紀錄 請問要點攪先會有返曬2張卡d積分?
你用灰卡既卡no做login name就睇到灰卡既積分狀況了
唔該哂巴打新手唔熟
中石油黑卡就黎變公廁

期待金泡泡
我都係差呢張就齊卡,雖然唔知有乜用
你指嘅細缸係細到$400都入唔到?
如果係咁係大埔道灰卡最抵
入平油星期日入 圍返$16.80/L
入貴油星期四入 圍返$17.03/L
啟德開返嘅話 星期日去啟德入貴油圍返$16.77/L
利申冇灰卡 唔肯定星期日灰卡有冇得儲雙倍分
支字頭嚟計平油$5.2都抵啦
估唔到你會開
我要狗衝了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞