油卡/入油折扣討論區29[窮撚/新手專區]油價跌油桶升

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
自從油魔識玩價格歧視之後,含堡呢啲拆家已經收哂皮,包銷如果賣唔哂仲要自己飲返

但我同你講,佢哋呢啲拆家就算平$7仲有錢執
屌 笑咗

指定油站即係邊到
打你老母咩佢個電話打唔通就係真嘅
我由柴用到汽油都冇試過俾佢收多錢,不過你哋鍾意啦
就算唔係㾗堡是但上Facebook都有減$5 ,你哋個置頂仲喺度講緊walk in 3.6 ,仲要開咗成9萬幾幾個post都仲未有進步咁多位係得嘅
睇咁耐入油post
真係第一次見人叫奏恆堡
一路都係屌佢多,多數都係關於收多咗錢
用含堡不如中石油減6蚊 或者去海港城排5.2 支石油黑卡好過入sinopec 直減好過啦

有油公司續次計油卡唔用走去用間on99 亂收錢月結
以為你假膠,原來真心膠walk in 3.6原來真係有ON9以為呢度D人入緊減3.6蚊既油
是撚但去車主會申請張Esso 都減5蚊,再懶D用開張卡都4.8
兩張都係即場俾錢用信用卡
用含堡仲要月結咁撚落後攞出嚟講

利申:我係On9 仔廢柴無進步用時光卡面價減得6個幾
你哋意思係咪即係有正嘢唔放上去置頂,全部自己收埋好叻叻豬
其實你係邊段文字見到我係講自己減緊五個幾
仲竟然有人話原來俾人當戇鳩喂唔係當你係呀,你係事實上係呀

Btw 柴油2019到而家減緊$11,冇去update
汽油減$9.6
不過就真係要睇實條數就真嘅,最緊要每個月對清楚就冇問題,暫時自己未試過出事
同埋唔係好清楚點解你哋會話月結到底係咪連用把口講下都唔識?係咪嗰啲申請寬頻人哋同你講幾多錢就幾多錢嘅醒目仔
我自己信用卡兩日內睇到條數,尋日入咗依家已經睇到
明白
含堡汽油邊減到$9.6,屌到佢精盡人亡先減5點幾
想知點申請-9.6
而家shell啟德又有返貴油平入?
之前唔係得返清水灣同沙田咩
有返二個月了佢年年都係咁,年前CUT下撚人,一兩個月又投降出返
我地呢度用開joyfuel 減九毫子㗎
減3.6咁多我地邊識用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞