油卡/入油折扣討論區29[窮撚/新手專區]油價跌油桶升

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無,銀行過數有基本0.4%比你已經偷笑
雖然可以貴油平入 , 但係兩張卡都搭油券400送65時
唔計信用卡積分 入平油比較
私人紅卡 月結實際埋單 336 有20.45L, 等如減6.28
金泡泡 即時折扣後要入足400, 有23.76L, 等如減5.90
除非好鍾情於貴油平入 否則金泡泡已經無大優勢
加得快好少搞貴油平入
依家 加德快 油卷邊到有得扲?
逢星期三貴油平入,不過只限Joyfuel卡
贏唔到能源大法
灰卡 / 普通卡 500送100
計埋分都差過能源大法
普通黃+DBS+3倍分+貴油平入,險勝能源大法
。。。。。。 貴油平入都加埋落去咁無癮
三大油站貴油平入普通卡500送100都減6.7喔,信用卡450送100仲要減7蚊,能源大法先得6.4你點計數又計D分換油券?
shell貴油先有3倍分我依家計緊既係扣完灑個油價,個折扣已經大家同樣都係用平油價減,無計貴油本身油質既價值,你仲想點
支化就算係牌價都係大勝
油谷阿叔教落
每日飲啖超級 人都醒神d
因為要入V power先有3倍分,貴油平入可以入多啲油
咁樣做法連積分貴油減$8.24,扣返貴油平入嗰$1.19等於平油減$7.05,多過能源大法既$6.45
我發覺D人成日一堆自我限制,但又唔講,淨係識話人錯,正正經經話自己唔近三大油,無信用卡,唔會去超市,積分只會換油券唔得既
Shell冇咗marketplace卷 冇咩好換
hktv,或者shkp,或者再等下,睇下佢會唔會返貨
shell 普通卡唔係-0.9 咩
0.9+450送100 唔係得6.68
貴油平入可以配搭信用卡優惠?
仲有分呢shell貴油平入可配任何優惠
如果淨得張深灰shell 同灰esso
冇任何信用卡同油券
係咪都係星期六三倍分shell 最抵
ps.2間都未入過

同埋灰esso張卡係fd比
係咪冇得連落app儲分?
睇你近唔近三大油站啦,無三大油站深灰就算星期六都減得5.5,不過如果ESSO唔近大埔道,都仲係深灰贏

睇你個FD有無登記,有就叫佢比埋密碼你,無就自己登記
唔近三大啊
係長沙灣嗰邊
但每個星期都有機會經過大埔道

如果佢登記左又唔記得曬d資料呢
因為佢好耐之前攞
但攞完之後又轉左會
係最近先送左比我
咁係咪最多可以比錢時比卡 但冇得儲分
如果經大埔道既咁應該都可以去到沙田嶺,咁星期六去沙田嶺Shell就最抵。Esso 灰卡建議你經過任何一間Esso都問下有冇得申請,拎過張新既登記唔使煩。
咪試下忘記密碼囉,登記佐就有分,不過睇唔到自己幾多分姐

長沙灣只要你部車唔係超食油,去shell啟德啦,貴油平入差佐差唔多30蚊分分鐘包你回來油費仲要有賺
係喔,唔記得沙田嶺就係大埔道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞