陶傑抽李家超 we and us 水,班鏡狗又入去罵戰

89 回覆
68 Like 14 Dislike
可叫佢地鏡衛兵或大鏡
你認真陶傑係弱智
定你係弱智既機會比較大?
咁dear friend 咪得囉咩dear my friend 啫
關弱智咩事呀...
咁人地係送首歌比個朋友, 咪dear my friend囉
my dear friend係指嗰個人, 係我摯友咁解...
兩個唔同意思...
又撚狗
佢上次比喻金魚池灑魚糧睇住啲魚衝埋去
佢抽“我討厭政治”可以抽十年

有聽都知19才子 中意抽乾塘
唔好以為一句「利申反鏡」就當中立啦
你仲激動過鏡粉喎
講真正常人都追番曾比特同gigi啦
證明中港基因一樣
亞洲價值都抽到李光耀釘蓋先冇再講
人哋想撚鏡粉啫,識你十二件嘢老鼠咩
你係咪記錯左?

陶傑係連登不嬲神枱級
蕭生先係俾人反個個
今次都有啲似黃明志首 you know who is my father
想講另一種樣嘢 但啲fans 截住一句貶義就瘋狂攻擊
當然級數唔同 陶傑可以繼續踩線撚狗 願者上釣
黃明志就無還擊之力
Dear friend, Dear mom, Dear father 咪已經得囉,係人都知係你朋友、老母、老豆。洗L Dear my friend, Dear my mom, Dear my father. 個my 係多舊魚兼錯。
鏡粉紅真係一班弱智。
mirror(火已虛)
陶傑(名已虛)
你恐喇,得罪曬連登鏡粉
鏡粉都下下jer 鳩住19啦
巴打認為由細到大凈系睇翡翠台成長既觀眾接受到 姜濤 / mirror咩
讓李加超團隊的口號作品說話。你不可以用許冠傑、張國榮時代亦即女拔萃書院西門士夫人或華仁書院小學連民安神父做校長時的廢老殖民標準來judge 二十一世紀的Trumpist Twitter English 。
鏡粉腦殘好多
麻煩唔好拎BTS出黎講
我冇興趣逐個鏡粉留言去睇,純粹以樓主#2po嘅鏡粉回應,請問邊忽腦殘?上面班人咁就打曬飛機覺得19撚咗班鏡粉
同你講邏輯你就玩抹黑,講黎都多餘
追得Mirror已經腦殘
仲有鏡粉做過啲咩弱智行為唔駛多講
曹捷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞