陶傑抽李家超 we and us 水,班鏡狗又入去罵戰

89 回覆
68 Like 14 Dislike
利申反鏡,但今鋪19真係小家咗d,為抽而抽,又唔係抽得靚,今次鏡粉留言其實冇鬧錯,唔明上面班人興奮d乜
SAD BUT TRUE
唔覺得佢小家
擺明撚蠢人,而鏡粉次次都中招
更肉酸嘅係鏡粉,成日將人哋一句說話無限上綱上線
咁你寫文理解錯左dear my friend, 人地指正你, 又話人地入去罵戰...
大陸近年封殺鏡妖呢種陰陽怪氣嘅藝人
撚咩蠢人 佢擺明係想撩起鏡粉把火 講李家超又走去笑下姜濤 明明兩樣野唔關事
現家搞到自己成個怨婦咁 日日都要笑下鏡仔先開心
大佬你話哂都係文化人 唔洗做到咁肉酸掛
根本同一班人
硬係有班on9爭住對號入座衝出嚟柒
陶傑都幾撚肉酸 咬極唔放,就快廢老化
借葉一知鬧陶傑就知你咩立場啦
明明肉酸係鏡粉
咁阿Q精神架?你抽人偶像水然後班fans反擊,你地就演繹為鏡撚係蠢人被撚
全世界fans都係咁架啦,試下搵d位抽BTS水咯,班fans一樣留言屌鳩你,根本就係fans正常反應,你地班友又自high覺得人地被撚,咁鍾意“撚”人嘅,黎緊人地有演唱會啊,你地企門口大大聲屌mirror咯,大把fans被你“撚”啊
19直接話人地英文文法有問題,人地下面解釋,你地班連登仔就笑人jer住19一句話無限上綱,唔明19嘅big picture咁19夠係jer住人地成首歌個歌名造文章啦,又唔見你地屌佢?
龍門任你地擺,唔回應你地又覺得鏡撚嬲到冇聲出,回應又話鏡撚係蠢人被“撚”
用死咗既朋友去作曲谷人氣呢條橋已經令人作嘔啦吊。
正常人唔會周街唱囉,除非係有目的去谷人氣啫。
或者個位死咗既朋友係大眾都識所以一齊去紀念先會公開囉。
你On9 我轉貼文章就鏡粉 討論區唔俾貼文架咩
我純粹覺得陶傑今次做得肉鳩酸 講李家超又走去燒埋姜濤 兩樣野都唔關事
以後佢係咪篇篇野都要笑一笑鏡仔先有人討論
呢啲唔係諷刺亦唔係幽默 只係怨婦式宣洩 作為一個文人要做到咁真係好難睇
陶傑本身係呢到做地底泥
一反鏡就上到神枱
邪教人見人憎
鏡粉:好嬲
咁你試吓搵位抽BTS水囉
搵唔搵到?人哋歌舞都係頂級,又係世界級
唔好下下攞BTS大名嚟justify自己嘅低級偶像啦
你mirror出道3年都冇一個好睇嘅舞台,被人抽水好正常喎
搜習
上面已經講咗自己反鏡,唔好又黎呢招,覆你又話好嬲,唔覆又話冇聲出
上次19話人地係虛火,姜濤回應咗,上次單野告一段落。但今次19笑人地個歌名文法錯誤啊,關mirror實力高低咩事啊?我攞BTS做例子純粹想帶出全世界fans都會幫偶像講說話,唔存在“被撚”嘅講法,唔好帶風向話我攞mirror同BTS比
唔怪得有人話要將邏輯列為必修科,真係好多人唔講邏輯
紀念就永遠係死咗嘅人,唔通去唱一首歌俾生勾勾嘅人,好明顯係自肥,不過鏡粉又受,吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞