MIRROR被分上下弦 Lokman不解鍵盤戰士攻擊「點解要咁分?」

140 回覆
65 Like 107 Dislike
上弦真係識哂6個中文全名

但下弦得lokman知道其他5個完全唔知
王勁天驚拳
你應該慶幸公司唔似AKB系列咁攪投票活動做官方排名
Notman
造星2 入面算搞過一次排名,同埋造星本身係計劃玩AKB,比人屌完先唔敢搞
Lokman邊忽全能
係樣衰方面?
家陣大陸果D 選秀明星活動, 都係用投票方式決定一個明星既人氣排名

其實我覺得呢個方式勁正
公司 又可以收錢 (fans 投票, 係需要比錢先有得投)
投票之後有個確實既排名係到, 唔洗再嘈邊個人氣高/邊個人氣低
即係本身 mirror 成員夠時間就會「畢業」退團, 跟住加入新人??
其實mirror 未成立之後, 最出名係佢

佢最起碼拍過 狂舞派1
有傳聞指花姐有意安排MIRROR所有成員重新參加第二季,跟參賽者進行PK賽,被問到MIRROR是否有可能被「大兜亂」?
花姐笑言曾經有過這個念頭,亦透露向成員提及此事時,各人都表現雀躍:「的而且確我腦裏面有閃過呢個念頭,記得有次同MIRROR講,佢哋都好享受比賽的過程,也很想看看自己的實力,不過現階段仲未有任何決定,但一定唔會將ERROR放落去。」她續指覺得MIRROR就想起日本女團AKB48,可以增加成員,亦能各別發展或組成小組。

根本花姐一開頭就係想全民造星可以成為一個長期王牌藝人訓練show ,而唔係綁死Mirror, 不過唔係個個接受到。同埋節目入面參加者有投票Mirror 人氣同揀邊個成員做組長,所以真係有Mirror排名㗎,即係Phoebus MC 本身可能入Mirror
其實lokman Stanley Tiger Alton 做演員為主應該唔錯
Jeremy Frankie暫時未睇到有咩賣點
wfc?
諗起Cookies
第二段究竟up緊乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞