MIRROR被分上下弦 Lokman不解鍵盤戰士攻擊「點解要咁分?」

140 回覆
65 Like 107 Dislike
「某論壇笑他認真仔,玩遊戲都變MMA,說他年紀乜乜乜,但王勁是花姐誠邀才首肯加入。」

花姐成日拎帶左呀jer入mirror嚟打J
叫Alton 入我唔覺得佢眼光有幾好
咁你係跳得唔齊呀屌!努乜鳩野力呀 你拆開佢大家分開發展冇問題嫁 冇人會屌你嫁 但你地唱跳歌手跳埋同一隻舞同一姿勢唔齊呀! 唱歌唔好話好唔好聽連粒字我唔睇字幕都聽唔到呀
Alton份人真過AK好多
完全睇唔明寫乜
勁多鏡terms
咁分AB都得
下弦唔屌仔
得,開1場
請返上弦做嘉賓
傻啦 連登仔一陣就會幫6個再分做3/3
跟住再話冇咗另外3個好啲
有lokman 咪又要搵埋alton
呂爵安呀
搵你嚟襯
自己公司帶頭侮辱
啲記者又叫佢哋下弦

不過鏡乸擦慣鞋 唔會屌嘅
有得出道已經係viutv恩賜
你地團人咁鍾意玩solo 點樣唔分
咁solo歌唔好玩頒獎禮 唔好拎男歌手獎
比個mk口靚仔食住
然後記者靠班佢地覺得係垃圾嘅揾食
篇文係娛壹記者寫?一忽忽咁跳嚟跳去

仲有咁介意人地講咩上下弦,咁一係唔好參加頌獎禮囉
連登兒子
Standby
支那拼音
連登仔因為自己講野太cheap,將呢d cheap野去左當事人既耳中既責任轉比重複既記者,將自己係人地’背後’(人地都睇到連登)串人既責任推得一乾二淨
TWICE 成員:
1.周子瑜
2.周子瑜隊友A
3.周子瑜隊友B
4.周子瑜隊友C...........
應該退隊單飛
有睇鬼滅就會覺得上下弦既講法好貼切,又岩岩好12個

下弦: 無戲份,無資源,無實力,不受重視最後比無慘一野殺晒
唔係講笑,笑笑下,真係多咗留意Anthony

一嚟係入到去講佢啲post都好好笑

二嚟見佢自知自己俾人笑,但都keep住睇連登(負評),又正面回應Anthony事件,幾欣賞佢呢個態度

希望佢有睇埋嗰個啲人叫佢點改善嘅post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞