《寵物小精靈旅途》動畫八大師最新宣傳圖公開!

754 回覆
273 Like 20 Dislike
咁係編劇問題
但係X噴係絕對夠實力打贏忍蛙
鎖血噴火龍打春咩
你要講龍爪閃電拳,咁要唔要講未進之前食正0放水的影帝一下十萬伏特
定係mega過程幫佢補埋血

XYZ冠軍戰根本就係官方做柒哂,無得賴
係由一開始就預言登頂(物理上),到整個獨有進化比佢,首op歌資,最尾個集預告名定個黃金手裏劍,根本係玩觀眾。
如果唔係玩咁多野大家都預小智輸
嗰陣根本唔應該標題黨話會登頂(唔要物理登頂
佢邊止標題黨
仲有超能力館主話佢會登頂
輸無問題其實
但問題佢係咁宣傳小智贏
由超能道館開始鋪
結果玩鳩觀眾先咁多人棄
嗰陣鋪天蓋地咁宣傳智蛙同暗示登頂,吸引咗成班老觀眾返嚟追,冠軍戰好多人一齊追直播,結果官方質哂全部人食屎twitter全世界炎上,忍蛙條宣傳片收勁多負評最尾索性收埋,我到依家仲記得係因為我當日有份俾人撚
因為佢果team 係針對小智咁打
請假王 600值打熱血鷹特性
劍盾 xy 神角
Mega 蜥蜴 4倍抗水忍蛙
留一隻妖精打黏龍
一隻準神

除左隻蝦 真係針住小智打
阿蘭撚有 輸比卡洛斯水天王 但小智打爆龍天王
至少小智已經屌打當年阿蘭
米可利話自己實力係同大吾不相伯仲
小智贏琴米可利 證明小智已經一定都係冠軍水平
阿蘭真係似湊數先入去
一隻mega, 一隻極巨?
獅子 舊鐵 毒貝比 z技影帝 mega 路卡 極巨恥鬼
加埋忍蛙客串一兩場
神獸 幻獸 異獸齊晒
平推真係ok

小智打呀渡先
贏咗就係關都第一都算完滿返初代嘅
登頂玩鳩觀眾後日月仲轉埋柒畫風再玩多次
改造廚條隊最少一半係飛行系
係咪要比影帝無雙
如果小智要揀六隻
卡比 咆哮虎 呢2隻鐵膽
對面咁多龍系同噴火龍 背背龍應該都應該要落
之後
噴火龍 耿鬼 肥大 大王燕 蜥蜴王 天蠍王 路卡 忍蛙 針龍 美錄梅塔
要揀三隻都幾難揀
8強阿渡
4強阿蘭報牛
應該係打阿渡 再打竹蘭 最後打丹帝
呼應返之前張圖

阿蘭同丹帝應該係mega噴vs極巨噴 決出最強嘅噴火龍
打完渡再求其輸俾一件收工啦,下季以關都地區冠軍再出發
卡洛斯冠軍其實點解成日比人笑廢
因為比智蛙屌打?
同埋game 隊廢
阿渡招大好似係極巨鯉?
四倍弱雷一飛10w直接退場
咆哮虎其實唔入流 唔係指個能力唔夠
而係lv唔夠 最後先岩岩進化 點同小智本身果批舊野比
佢Game隊其實唔算廢
只係XY太易做養成所以易打

同埋我記得雖然當時比智蛙㩒住砌但未真係出到全力
8大師都冇6v6
動畫有撚lv嘅概念咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞