《寵物小精靈旅途》動畫八大師最新宣傳圖公開!

754 回覆
273 Like 20 Dislike
xy 我覺得教徒弟好睇啲。

雖然屈死綠毛,但係真係有前輩feel。btw,xy 個小智有成15歲
我冇反對過你話畫風太子供向wo
單純係話日月畫風我接受到同都幾鍾意,唔駛起鋼
日月畫風主要都係為左配合返其他角色畫風姐,劍盾角色同日月角色本身畫風都差好遠
講開劇場版,日月個陣d幻獸好似放哂係本身正篇到,可能同設定有關,以往都係不停去旅行,人又唔多,日月比較固定係學校,好少不停旅行

7代劇場版其實有套捷拉奧拉個套小智成個女人咁好似仲衰
最好一球超人final boss
除左水君 仲捉埋夢夢 惡夢神 拉帝歐斯
屌打小智 成為一球大師 完
兩樣野有咩沖突?
你接受唔到畫風就要大家都覺得垃圾,大家都唔比睇?
我幾時有講日月垃圾?你上面自己咪講咗日月畫風係子供向,咁我又唔係兒童接受唔到畫風咪唔睇,人地又冇當過我係目標觀眾,咁咪留返俾接受到兒童畫風既人去欣賞囉
咁你係咁單單打打話日月fans做乜鳩?又話人唔認畫風差淨係識話好感動
上面我回覆嗰班一個都冇認過,定係你代表埋佢地?
唔洗理佢啦 佢自己擺睇又唔抵得其他人有睇有討論
小智贏咗啦
邊忽冷門
隊伍最全面係佢
怕俾人屌 唔敢出嚟
老噴同大師兄撞咗屬
應該將大師兄轉卡比獸
蜥蜴王/燕燕應該換做恥鬼&路卡,唔好浪費Mega同埋極巨兩個位

個人認為最強應該係:
神速卡比獸
弒神老噴
Z技影帝超
極巨恥鬼
Mega路卡
Gay絆忍蛙
建議對龍一律用神速卡比獸硬橋硬馬對攻
對手太廢啦 費事出全力
綠寶石前真係好好睇
秒班吉拉 再搞掂巨金怪 再傷埋紫尿噴
邊隻可以做到就係比卡超 邊到失禮
係咪唔記得仲KO埋堅盾劍怪
記錯,自膠一打
嗰隻係翔太
導演唔會比啦最多安排輸比丹帝,觀眾又唔會太多怨言
要求唔係好高 可唔可以淨係打阿蘭果陣比忍蛙出黎報個仇
上集連身都冇變就完撚左
懷疑擺阿蘭入去都係比小智忍蛙復仇
日月條team再借埋獅子應該可以平推八大師
唔難,搞個4大傳說級出黎就得,白銀山一隻
如果真係打艾蘭但唔搵忍蛙打完全冇意思
求其搵隻路卡打就算數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞