《寵物小精靈旅途》動畫八大師最新宣傳圖公開!

754 回覆
273 Like 20 Dislike
卡洛斯 報名費已袋
理撚得你
神獸撚咪出黎 我地小智無神獸咩 一陣去阿羅拉call馬睇下佢d二級神頂唔頂到
片尾係咪播返GBA開頭?
其實如果真係有睇日月就知其實真係畫風轉變太大之外,劇情唔算太差。最重要最後打博士6v6好睇,小智陣容唔差架

最差真係黑白…
土台龜其實從來都唔係輸係速度慢
係學左必輸技爬山
比卡超黎講反而咁多年都冇咩實際鎖血表現
多數佢都係累積咁傷之後輸 好少直接中大招之後仲生勾勾企係到
因為多數都閃走左 一係就hi傷下 直接硬生生咁中招係好少
先唔講比卡超防御同鎖血係點,佢淨係防守技能已經有十萬伏特護身,電自己唔俾人埋身(當年打神獸佬隻拉帝奧斯就電咗佢半血,如果唔係條撚樣用光牆,比卡超一早蠃咗)
第二,仲識伏特攻擊嗰陣時,人哋都唔敢埋佢身啦,人哋急凍光束封咗佢都可以破冰
比卡超根本唔需要鎖
因為佢本身就係一個外掛
仲要係色違
mega烈咬廢過原版
應該贏黑妹>阿蘭>之後輸吧
打埋應該小智升神枱
都係驚惡夢神姐,拉哥用影帝超換到
神技「避開」,使鬼鎖血,係pp少佐d
其實今次旅途同之前果啲有咩分別?由0開始純白鎮開波?
唔係鎖死喺game嗰個地區打道館打聯盟
轉打世界賽爬分上
不過搞到伽勒爾好冇存在感
之前啲經歷係有的 所以咁多舊角回歸
即係一開波已經有哂經驗唔洗歸0?
單手百五磅

雙手二千磅
降智情節都係有
唔記得Mega青鳥有妖精用龍系招打之類
不過冇柒到比卡超打藤藤蛇咁
Thx

即係可以話今次終於集咁多集經驗於一身啦

唔洗一開波又歸0咁低能
6打5輸真係世界級
木貓頭鷹:羽毛舞當畫皮用(無傷)

狼人:食四次反拳功無事,仲識反人既反拳功

火貓:唔洗講啦

美碌:飲番碗超極巨湯

影帝超:只會打大賽先發揮,卡洛斯一穿2隻600族再濕老噴一野十萬伏特

淨一隻,好似捉左唔少ub?任用,最fd毒龍/太陽神

真係冇得玩,都唔洗上忍蛙
點解佢會有2隻神獸咁多
佢依啲係官方惡意阻住小智拎冠軍 真係無咩討論空間
況且依家黑洞削弱咗咁多 達克萊伊又無伽勒爾簽證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞