比利時安樂死合法 吸引大量外籍旅客

126 回覆
79 Like 1 Dislike
反而想知死後既服務多d,遺體處理,家人通知等等
同埋要比錢去死,好似有d唔知點講既感覺
香港有一定大把人去
日日返工放工 人生都冇乜意義 重點係返幾多都唔夠買樓 有時都唔知生存為乜?就係成世做樓奴?

我十分讚成!

死哂o的癈柴,垃圾,環境又好返o的,空氣又清新o的,溝女又再易o的,人工又好返o的。

廢唔廢係相對的,死哂啲廢柴,無安樂死既就係下一個廢柴。廢柴溝不到女的,死左都無幫助,人工係會上,但係無哂廢柴,個個都比得起錢,咁物價咪又上 只係環境可能真係會好啲
香港都要啦
地少人多生活又生不如死

其實自殺本來就有成本
不過多謝情況唔係死果個付出啫
雖然話啲支針就死,支針可能十蚊都唔洗
不過如果中國有得安樂死你會唔會去先

只有人類文明發展到最高既國家
先有本事建立到一個完整醫療體系
係容許到安樂死
而背後既社會成本都係比利時人分擔

其實自殺本來就有成本
不過多數情況唔係死果個付出啫

係容許到安樂死
香港應該推行, 助長旅遊業

其實自殺本來就有成本
不過多謝情況唔係死果個付出啫

係容許到安樂死

中國出安樂死都唔敢去啦
一陣支針假嘅典典下佢就直接打撚你到死為止
唔知香港有無人攪一條龍
咬老綜個咋廢柴就應該捉去安樂死啦
留返d資源畀d 搏命返工既香港人
真係想安樂死我寧願去歐洲
如果香港安樂死合法
我諗好多人會被安樂死

香港快樂指數全球包尾,大把人自願去安樂死

話知點死
有得安樂咁死唔好咩

排到你自然死都未排到

分分鐘有排隊黨, 然後炒起哂d位

然後旁邊有殯儀服務公司既人,向你推介殯葬一條龍服務,即時簽約供骨灰龕,可以做到9成按揭

同場加映保險狗
死係留低一份心意唔係一份負擔

畀錢買垃圾磚我都唔知點講
人地2 300萬住獨立屋前後花園車房地庫3 4千呎
香港

其實自殺本來就有成本
不過多數情況唔係死果個付出啫

係容許到安樂死

不嬲都係歐洲人基因係優秀
黃皮狗基因係卑劣低賤落後
真係想安樂死我寧願去歐洲
如果香港安樂死合法
我諗好多人會被安樂死

香港自殺是逼出來的

去旅行順便死咗佢
拎晒所有錢去旅行 最尾一站就直接去天堂

如果醫生唔批你死咪仆街

如果醫生唔批你死咪仆街

不會不批

如果醫生唔批你死咪仆街

跳樓咪得

不了 好痛

畀錢買垃圾磚我都唔知點講
人地2 300萬住獨立屋前後花園車房地庫3 4千呎
香港

支持你去死

如果醫生唔批你死咪仆街

跳樓咪得

不了 好痛

其實應該係無痛🤔
幾好 鍾意幾時死就幾時死
病到好辛苦果陣都有條出路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞