比利時安樂死合法 吸引大量外籍旅客

126 回覆
79 Like 1 Dislike
我都想去....
香港得唔安樂死
香港永遠都唔會有安樂死,因為奴隸無死嘅自由
香港有得搞做到手軟
好似要證明有絕症先得架喎

利申: 睇左ME BEFORE YOU, 好似有講

唔係, 比利時係健康都可以, 有人試過
有冇出發左嘅人講吓感受
連安樂死都要條命生得好
比利時一名二十四歲女子,雖然身體完全沒毛病,但近日聲稱獲醫生批准安樂死,引起爭議。她透露因家庭問題而活得不開心,一直覺得自己不應存在,更萌生自殺念頭,於是尋求方法結束生命。
買張單程機票拎住廿零萬儲蓄去洗晒就安樂死
但係咪要歐盟先得

"根據規定,手持歐盟健康保險卡的遊客在比利時可以免費安樂死。"

應該係有歐盟可以免費

唔係歐盟要收費, 好似都係幾萬HKD到

反正都死錢又有咩所謂

反正你都死不如比我
港豬表示:要返工,不了
反對安樂死既人
祝佢長命百歲 百病纏身
仲要窮撚到窿
比利時一名二十四歲女子,雖然身體完全沒毛病,但近日聲稱獲醫生批准安樂死,引起爭議。她透露因家庭問題而活得不開心,一直覺得自己不應存在,更萌生自殺念頭,於是尋求方法結束生命。

資本家又少一個奴隸,唔爭議就假。
香港想死個d 可以考慮
咪撚成日跳樓
要不要醫生批准?

應該要

即係去到比利時, 係醫院同醫生講想安樂死, 等醫生批准, 之後係醫院接受安樂死?

似係咁

批準條件係點?
任何尋死原因都受理?

原因:厭世
睇黎真係旅行首選之地。
但係咪要歐盟先得

"根據規定,手持歐盟健康保險卡的遊客在比利時可以免費安樂死。"

應該係有歐盟可以免費

死都冇錢死
比利時終極之旅:生命的盡頭
但係咪要歐盟先得

應該係有歐盟可以免費

死都冇錢死

搵銀行財仔借lo

唔一定,之前有個20幾歲既有嚴重抑鬱都批左
但係咪要歐盟先得

應該係有歐盟可以免費

死都冇錢死

搵銀行財仔借lo

毒撚算唔算絕症
去旅行 去到盡
但係咪要歐盟先得

應該係有歐盟可以免費

死都冇錢死

搵銀行財仔借lo

死都要咁能辛苦先死到,港豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞