奇異博士2:失控多元宇宙 Doctor Strange 劇透討論區 (1)

1001 回覆
9 Like 15 Dislike
希望愈大失望愈大
出到黎死撚晒
616係漫畫主宇宙
弱點明顯
似暈左姐紅女巫淨係想佢地咪阻住姐 都昏迷左咪唔理
Wanda識用darkhold之後就一直識夢遊 所以可以喺一開始個universe到整怪獸追America同馬尾strange?
就像一開始說的,紅女巫用黑暗神書她成了壞人,奇異用黑暗神書他卻成了英雄(主宇宙和光明會宇宙)
質量有幾重?
Prof. X 第4次死
marvels 到時又上返一線
經過好多地方
屌你個老味
今集strange成個傻閪咁
古一吸dark dimension能量佢又唔識/用
其他strange都有darkhold保管
佢又柒固碌唔去搵書 比Wanda拎左
維山帝書招都未學就收皮

打thanos啲勁招又冇撚曬
Mirror dimension勁到擋無限寶石
今集一招都擋唔到
分身又冇

成集就係柒撚懞懞咁
所以呢個ds咪同其他宇宙嘅唔同囉
應該變左scarlet witch後先可以改變現實
勁撚過reality stone 唔止得幻象
真 我話之前係留手唔係大鳩你地
無睇inhuman
black bolt係咪同一個演員
Normie MCU fans: HOLY SHIT they’re gonna introduce the Illuminati

Comicbook readers: Can’t wait to see how bad they’ll fuck up
光照會廢第一日知咩 下次要wanda秒多幾多果先收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞