奇異博士2:失控多元宇宙 Doctor Strange 劇透討論區 (1)

1001 回覆
9 Like 15 Dislike
好長 譯下先
光頭教授去左首映
乜電視劇同電影有唔同人咩
loki就係知一刀插開個多元宇宙就得
你譯唔譯到呀 保安哥哥
有chris evans 做火人
洛基一定要睇
但唔洗咁急、因為唔係直接影響奇異果2
wv sitcom幾正 但唔係個個啱
想問下洗唔洗睇埋inhuman同F4 為咗呢套戲,上個月已經追晒x-men
有時間可以睇埋
冇睇wv怕唔怕影響
唔怕 會提
官方出
洗乜睇x-men
聽白卡原子up 睇disney+劇已經夠
唔駛啦
無打針 LM等食評
明天肯定有偷拍 堆大陸佬黎拍
咁低質 睇到眼都盲
等45日d+算了
認真,得Wandavision係一定要睇,如果唔係唔知2個細路係乜水同埋點解唔同左造型
其他唔睇都得:
the falcon and the winter soldier<完全無關,而且又難睇,到出CA4先捱都唔遲
Loki<唯一要知咪依套野之前無multiverse,依套野之前有,但so far睇trailer, doctor strange會有自己一套解釋,唔會直接用依套既理論;不過依套好睇,就算無關都建議睇
What if<官方有講過DS2既Variant同what if無關,所以可以唔睇,最多咪知Peggy Carter打血清=Captain Carter;不過依套好睇,就算無關都建議睇
Hawkeye<完全無關,反而如果你睇完依套去睇spiderman或者調返轉,你會發現Hawkeye最終戰同Peter新屋跳出去係同一個景
Moon Knight<(第5集為止)完全無關,官方都有講過雖然係MCU,但同依家為止既MCU故事都無直接關係,連Snap, Blip個D都無提過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞