李家超當年「白白淨淨」,既會讀書,亦會運動,動靜皆宜,是校內「風頭躉」。李當年參加派對,有「lady killer」之稱

543 回覆
36 Like 1019 Dislike
People killer
有接近阿超人士指當年行街,同阿超不幸目睹一名婦人跳樓身亡,阿超跟住話「企返上行人路」,該婦人遂起死回生
遲啲寫到話條賓周有30cm 仲識轉彎
點解咁似雜種啲打飛機文
有冇扛二百斤麥子十里山路不換肩
我唔準你咁樣侮辱夏惠BB!
咁都上唔到熱門
好撚肉酸
拎返咸豐年前嘅嘢出嚟打飛機
用埋啲term仲要極嘔心
建議抄金仔啲生平史算

係隔離李家超同窗post 睇到
俊邊到俊
Bigger超
即係雨夜屠夫啲friend
即係唔係話唔信你
但佢而家副尊容同Ladykiller真係好難聯想到一齊

就好似太監同猛男根本兩類夜不能混為一談

橫掂都係擦鞋不如話佢辦事手段高超呢啲乜乜柒柒好過講佢溝死女

一啲都唔顧及聽眾感受屌你老母
 _ _ _ 一出生便會走路說話,他朝著東南西北四個方向各走七步,然後一手指天、一手指地,作獅子吼:“我從今日不復更受母人之胎,此即是我最後邊身,從是已去,我當作佛。”太子每走一步,足下就開出一朵聖潔的蓮花,大如車輪;又有兩條龍躍上空中,向下噴水,一冷一熱,為太子沐浴。當時太子身放光明,障蔽日月,上界諸天,手持白蓋白拂,真金為柄,大如車輪,虛空中一切微妙音樂、歌詠之聲自動鳴響,香花如雨而下,處處遍滿,異常稀有。說完後,太子就和平常小孩一樣,不能行走,也不能言語了。
好似話靚仔過姜b
啲廢老最鍾意講舊屎㗎啦
他3歲就會開槍,9歲時能射中移動的目標。此外,他3歲就懂開車,不到8歲時就能駕駛大貨車狂馳120公里,且平安的抵達目的地。還有,他「沒有不會的運動,籃球勝過一般職業選手,6歲開始學會騎馬,騎術比騎手還要厲害」,同時他16歲時,便寫了一篇關於朝鮮戰爭的論文,顯示出他卓越的治軍能力。
手殘負皮咗 sor
條友官場無功績, 淨係報啲兒時野
出現了
差在未講nasa都想招攬佢
但佢愛國心重拒絕
陰陽人
總書記仲唔係下屆人選
咁撚似北韓啲文宣
話金正恩三歲識騎馬,四歲識打籃球,五歲識射擊…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞