李家超當年「白白淨淨」,既會讀書,亦會運動,動靜皆宜,是校內「風頭躉」。李當年參加派對,有「lady killer」之稱

543 回覆
36 Like 1019 Dislike
關唔關我事??
先上車後補票
有政綱未
曬時間寫撚埋呢啲無謂野
喘氣的 酥軟的 堆滿身邊
睇錯咗hongkong killer
李家超簡直係完美
第一眼睇到標題見到 李 靜 宜 三個字是否正常
呢樣嘢唔係淨係比卡超一個,我識個人五十歲成日post自己去中學大學校友會活動,慌死人唔知佢係名校畢業。
串鳩比卡超似梁業?
拉鳩佢啦
肥仔起碼跳舞勁
呢啲9up文
請直接上圖,唔要文字討論
救命,佢地再寫落去我就黎對比卡超打J了
因為佢在任真係無咩功績可以講
佢而家都係少女殺手 literally
係唔係一出世就識行 1歳就跑之後就乜都識嗰啲fd
仆街諗起super junior 兩個肥仔
物化女性,女權撚又死咗去邊?
Fatboy靚仔好多喎
施逸希[希] 16碎 勁X1000000000000000000000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,好cool,勁打得,超串,有錢(啊爸係全球首富, 忙到3年先返泥1次),啊媽因為車禍死左,BT FD 係嵐同夜+軒

王亞嵐[嵐] 16碎 勁x1000000000000000令仔,校草,花痴多不勝數,熱情,[]k打得,巧串,有錢(啊爸係全球第五富,啊爸忙到2年先返泥1次)bt fd 係希同夜+軒

樂永夜[夜] 16碎 勁x1000000000令仔,校草,花痴多到可以坐滿佢\屋企(夜:邊有人用D咁既比喻=.=!)為人忽冷忽熱,幾打得,超串,有錢(啊爸係全球第四富,但好忙 一年先返泥1次)bt fd 係希同嵐+軒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞