[MOA]TXT 討論區(11) - Good Boy Gone Bad

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
同樣諗法
全部都姓Huening
放送分呢
我地上年都幾低分
唔去the show
Bighit唔買放送分 上年好似都係因為咁出事
但係照咁睇我地因為銷量分好高
除非其他人谷8000放送分
如果唔係應該幾難偷到
雖然今次編舞有啲差
但唔知大家有冇睇1thek killpo
第一段副歌個個運鏡超神
我都成日覺得佢好慘 又唔係唔唱得 把聲咁特別但成日得咁少parts 望著佢trust fund baby真係全程齋企咁好想知佢自己係點諗
所以到而家都冇得投 係咪即係今次cb開始唔會再上the show
今次唔會連weekly idol都冇掛我好鍾意睇
maybe
反正下週星二唔會上the show
咁又少左兩場 因為show champion下週係highlight clips
今次可能得6場打歌
除非打三週
未變大團就已經唔上the show show champ係咩事真係好擔心今次d一位
呢個係咩黎㗎 幾時可以睇?即係而家有呢個同M2果個綜藝將會有得睇?
the show個投票app del得我特登係度草票 屌!
等咁耐又見得咁少
kbs網綜人間劇場
上年txt先憑呢個節目拎左最佳藝能獎(?)
呢個系列好好笑
https://youtu.be/gonh-a1E5eQ
https://youtu.be/9gzeNv1wk18
如果你之前冇睇過 可以補下上面兩集
新既呢一集應該就快出
之前gda一齊跳然竣aotm個stage得佢同秀彬冇乜鏡頭
睇返behind佢地兩個都係好似講笑咁話到自己就次次都係遠鏡
但係我覺得佢其實好似幾hurt下
見到blue hour封面個然竣我個腦自動有崔杋圭special把聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞