[MOA]TXT 討論區(11) - Good Boy Gone Bad

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
其實都係 星期四小朋友擺最後
睇得出係一個成長故事
Btw我覺得今次既風格好實驗性
唔似係轉型 以後都走呢條路線咁
希望下張專會重回正軌
重視返音源會好d
今日日榜109
中榜組會係星期五下就衝下載
不過in到既前提係kmoa可以穩得住
其實今次好著重首歌嘅洗腦性 大眾化好多
反而係以前更小眾 偏向日系
本身都無固定風格
不過已經唔知個故事走到去邊
收聽掉左好多
只可以話呢個世代
話題度係王道
個音源日日過山車咁
心臟病發不意外
佢地條storyline寫左咁多年
應該頭幾年個d都plan好曬
唔會話改就改
我估下個主題應該都係關於個人成長
幻想破滅後既重生 偏治癒個種
明亮啲好 咁ytb views會好啲
大家都係鐘意睇colorful啲嘅野
553 ytb後勁最好
https://twitter.com/TXTCHART_KR/status/1524339662575202304?s=19
喂啊 24tracking 竟然仲跌左
目前得主打同opening sequence 堅守住
目前黎睇
下週the show(可能唔上) show champion 冇打歌
weekly idol teaser 冇
studio chroom teaser都冇
已知會有
一個1thek 嘅performance video
5.17 一個網綜
哇 Hybe真係多謝曬
願意施捨咁鬼多野比我地都有既
差啲唔記得
而家已經可以去Weverse apply美國演唱會presale
https://webview.weverse.io/share/communities/1/notices/2449
5月18號係email會收到access code
之後用呢個code黎買飛
19號下晝4點(跟返唔同時區)開賣 建議早半個鐘登入
Eg. 如果人在東岸想買東岸場就3點半登入axs/ticketmaster排隊
如果你個人係西岸但係想買東岸場
就要就返時差下晝12點半登入買飛
護膚品代言(韓國)
化妝品代言(日本)
代言:
樂天
4OIN(續左一年約)
魔女工房(新)
耳機Glidic(未知完約未)
Smart
幾時代言pokemon?
sorry 我第一次見bugs飛得仲快過其他榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞