召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (4)

135 回覆
0 Like 0 Dislike
自動波停燈位要唔要入N波架?

長過五秒 手制空波啦

長過五秒 手制空波啦

肥咩?

肥 油門同離合器控制不當

好似好少見人剩係肥呢樣
死火定係CHOK親個考官?

燈位前停車唔覺意chok親佢一下
跟住佢擰晒頭寫嘢我都心知不妙

Chok一下就肥咁嚴

我都係今日肥 油塘丙部
衰離合器控制不當
個考官chok得勁誇張
跟著就寫野.......

你今朝考?
我個考官又係chok得好誇張,後腦一嘢撞落張櫈到,但係明明根本無chok得咁犀利
我都考2次,岩岩上個月28號,先pass左棍van

老老實實,真係好撚嚴格

肥咩?

好似好少見人剩係肥呢樣

Chok一下就肥咁嚴

我都係今日肥 油塘丙部
衰離合器控制不當
個考官chok得勁誇張

我琴日都係肥呢項
我喺高超道山頂個燈位起步果陣死左火

好似好少見人剩係肥呢樣

Chok一下就肥咁嚴

我都係今日肥 油塘丙部
衰離合器控制不當
個考官chok得勁誇張

你今朝考?
我個考官又係chok得好誇張,後腦一嘢撞落張櫈到,但係明明根本無chok得咁犀利

下午考
同你一模一樣
我心諗你抽筋呀?
佢自己chok到好似比車撞咁
重考 抽試場 考返同一個場機會會唔會好大?

長過五秒 手制空波啦

你想鬆迫力先要入空波

自動波係手制迫力就夠。

不過試過都係minor 野

Chok一下就肥咁嚴

9月再考過
我報觀駕,考完拎完黃紙去返嘉發商場嘅觀駕登記處
我等緊個陣見到個個考完入嚟都係肥

係咪又係報15堂個啲plan 15堂真係完全唔夠

係,路試得14堂

出面正常都30堂啦
得果14堂,架車你都未摸熟啦
比你pass咪害左人

教院真係當人水魚

見人地得幾堂出街....

好似好少見人剩係肥呢樣

Chok一下就肥咁嚴

我都係今日肥 油塘丙部
衰離合器控制不當
個考官chok得勁誇張

你今朝考?

下午考
同你一模一樣
我心諗你抽筋呀?

我個考官都係 放軟曬個身係到chok
有冇肥元駕既朋友?

Chok一下就肥咁嚴

我都係今日肥 油塘丙部
衰離合器控制不當
個考官chok得勁誇張

你今朝考?

下午考
同你一模一樣
我心諗你抽筋呀?

我個考官都係 放軟曬個身係到chok

好似無咩官唔係咁
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左
屌,我考天光道,剩係去得兩次試場,肥硬,either 去搞掂乙部,之後鳩考丙部 or 直頭改期 搵過個次次都操試場既cfu算
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

巴打你重考揀街定駕院 ?
今日肥左宏業東街
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

今日肥左排返元朗駕院都要下年二月
利申:考元朗村,肥控制離合器不當
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

死啦過左1月12就學牌過期
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

肥左宏業東,好灰
學院ge師傅,補鐘ge師傅,做模擬考試ge師傅都話應該會合格,結果肥左轉彎位置不正確
我打左電話去拎返份賽後報告,想知究竟係邊個灣有問題
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

肥左宏業東,好灰
學院ge師傅,補鐘ge師傅,做模擬考試ge師傅都話應該會合格,結果肥左轉彎位置不正確

巴打 我今日都肥左
想問點拎份報告?打去運輸署就咁問佢就ok?
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

肥左宏業東,好灰

巴打 我今日都肥左

我打去運輸署轉駁左好多次,最後打27146164先搵岩部門,打去同佢講路試肥左,想要返份報告知道自己衰咩,講返低d個人資料就ok, 佢話10個工作天寄返比你
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

肥左宏業東,好灰

巴打 我今日都肥左

我打去運輸署轉駁左好多次,最後打27146164先搵岩部門,打去同佢講路試肥左,想要返份報告知道自己衰咩,講返低d個人資料就ok, 佢話10個工作天寄返比你

學院師傅都估我會合格,係咪而家考車嚴左?
有冇肥元駕既朋友?

岩岩肥左

今日肥左宏業東街

肥左宏業東,好灰

巴打 我今日都肥左

學院師傅都估我會合格,係咪而家考車嚴左?

係嚴
不過學院cfu都無理由outdate太多掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞