召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (4)

135 回覆
0 Like 0 Dislike
Kln 炒過兩次
黎緊大球場

次次都係衰意識

交唔足戲?定係有盲毛廢老突然衝出黎?
今日肥咗油塘
今日肥咗油塘

衰左咩呀?
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

我有個FRIEND同佢老婆同日同試場考棍VAN,佢老婆斜路溜後都照樣一TAKE PASS,但佢自己反而衰太接近物體肥左

希望下次可以搞掂

肥左再排再等幾耐

搶快期啦試下,快則一個月內都可以重考

淨係肥乙部好似唔洗快期都係個幾月
今日肥太接近物體
今日肥太接近物體

咩試場呀?有冇我肥鴨駕咁柒先?
一年前肥左之後因事無再考
如果宜家想考返係咪要重新去運輸處拿路票?排期考返? 需唔需要考多次筆試?如果港島考大概幾耐?
今日肥太接近物體

天光道
我係有人想爬頭,個官無啦啦屌我冇減速讓佢,但我個陣已經行緊20 好撚無辜
今日肥太接近物體

天光道
我係有人想爬頭,個官無啦啦屌我冇減速讓佢,但我個陣已經行緊20 好撚無辜

應該要再慢d, 同埋一路望住鏡
如果宜家想考返係咪要重新去運輸處拿路票?排期考返? 需唔需要考多次筆試?如果港島考大概幾耐?

唔洗,肥邊part考返邊part
好似有3年有效期(唔肯定)
學牌要再續

學牌要再續

筆試3年有效
學牌: 過期去重拎
考試2個options
1.) 快期,自己捕/俾幾舊手續費d啊姐安排
2.) 正常期,上運輸處搞..乙丙一齊考等大半年

學牌要再續

筆試3年有效
學牌: 過期去重拎
考試2個options
1.) 快期,自己捕/俾幾舊手續費d啊姐安排
2.) 正常期,上運輸處搞..乙丙一齊考等大半年

現時,考生若於筆試取得合格,其成績將會終生保留。而根據現行法例,考生若於某一車種的駕駛考試,包括:筆試、乙部考試及丙部考試取得合格,他須於其取得合格成績該日後七個工作天但不超過三年內申請領取該車種的駕駛執照,否則,他須重考乙部考試及丙部考試,才可獲發該車種的駕駛執照。

此外,若駕駛執照持有人於其駕駛執照有效期屆滿後三年內不作出續牌申請,他亦須重考乙部考試及考丙部考試,才可獲發駕駛執照。不過,考生若只於駕駛測驗中取得部份合格,該部份合格成績將會永久保留。例如:考生若於私家上合併試中,只取得乙部合格,該乙部試的成績將可永久保留,考生可於任何時間到牌照事務處申請重考私家車丙部考試。
好驚 聽日考元駕丙部
肥左丙 屌
肥咗多石
過線無讓到後面架車
諗住快過佢好多 而我又真係快佢好多
點知就係咁肥咗

即係點?快幾多先?快成十架車位都要讓咩
兩個星期之前永考肥左丙部
搶左幾日快期都搶唔到,有冇人試過上網叫人幫你搶?係咪一定得?
上星期二朝早培正道B線 佢話我出個下冇望鏡擰頭 但我出之前肯定有望 出完之後個肥仔考官出埋聲話我冇做動作就知死硬跟住就hea到完場

出閘同出路口總共兩次?
今日肥太接近物體

天光道

其實定速都得,不過有人扒頭就一定要上哂身咁不停大動作望鏡望車
又肥多次
今次準備好足點知衰左個未衰過既彎度
今日永孝
我做足晒野爬完頭拉直緊架車,後面有架大車勁撚快過埋對面線壓埋黎爬我頭
比個官踩停我
架大車再閘埋黎
屌佢老母玩鳩我
祝你全家比車撞
今日永孝
我做足晒野爬完頭拉直緊架車,後面有架大車勁撚快過埋對面線壓埋黎爬我頭
比個官踩停我
架大車再閘埋黎
屌佢老母玩鳩我
祝你全家比車撞

好慘,俾人玩
今日永孝
比個官踩停我
架大車再閘埋黎
屌佢老母玩鳩我
祝你全家比車撞

垃圾。 你自己唔識睇鏡減速。抵肥啦。比牌你對我地行人好唔公平喎
7月14考 算唔算吉日
今日永孝
比個官踩停我
架大車再閘埋黎
屌佢老母玩鳩我
祝你全家比車撞

垃圾。 你自己唔識睇鏡減速。抵肥啦。比牌你對我地行人好唔公平喎

架大車開到7,80喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞