召喚所有最近肥左路試嘅學神巴絲 (4)

135 回覆
0 Like 0 Dislike
見上post完左後冇巴絲開就開一個新post。

今日第一take鴨駕自動波私家車衰丙部,做完乙部準備出街右轉時太接近門口左邊條柱,考官一出聲話"太貼啦喎"就知仆街,出到街有細tick但師傅話冇影響,所以今日就係衰響呢個位,好柒
衰左斜路溜後
聽日考
衰左斜路溜後

棍van?
聽日考

考邊到呀
聽日考

考邊到呀

沙駕
衰左斜路溜後

棍van?

係阿 衰乙部 丙部pass
聽日考

考邊到呀

沙駕

我鴨駕,同是天涯淪落人,預左俾friend笑到面黃
衰左斜路溜後

棍van?

考試太緊張?
聽日考

考邊到呀

沙駕

pass 左都冇咁樣衰
衰左斜路溜後

棍van?

考試太緊張?

想問下得乙部肥既話係咪可以淨係考乙部?
衰左斜路溜後

棍van?

考試太緊張?

好似係
聽日考

考邊到呀

沙駕

pass 左都冇咁樣衰

一定馬到功成,唔好好似我呢D柒頭皮咁屎
衰左斜路溜後

棍van?

考試太緊張?

好似係

可以齋報乙部
聽日考

考邊到呀

沙駕

pass 左都冇咁樣衰

一定馬到功成,唔好好似我呢D柒頭皮咁屎

多謝你啊
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

今日第一take鴨駕自動波私家車衰丙部,做完乙部準備出街右轉時太接近門口左邊條柱,考官一出聲話"太貼啦喎"就知仆街,出到街有細tick但師傅話冇影響,所以今日就係衰響呢個位,好柒

其實大TICK左你之後, 個官就會HEA.....

你可能望鏡盲點漏左佢都唔會TICK你

其實大TICK左你之後, 個官就會HEA.....

你可能望鏡盲點漏左佢都唔會TICK你

絕對係,大TICK後叫我行兩個最易既圈HEA到完場
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

我有個FRIEND同佢老婆同日同試場考棍VAN,佢老婆斜路溜後都照樣一TAKE PASS,但佢自己反而衰太接近物體肥左
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

我有個FRIEND同佢老婆同日同試場考棍VAN,佢老婆斜路溜後都照樣一TAKE PASS,但佢自己反而衰太接近物體肥左

希望下次可以搞掂
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

希望下次可以搞掂

肥左再排再等幾耐
上星期二朝早培正道B線 佢話我出個下冇望鏡擰頭 但我出之前肯定有望 出完之後個肥仔考官出埋聲話我冇做動作就知死硬跟住就hea到完場
上星期二朝早培正道B線 佢話我出個下冇望鏡擰頭 但我出之前肯定有望 出完之後個肥仔考官出埋聲話我冇做動作就知死硬跟住就hea到完場

基本上一開聲就知九成九肥,除非好好彩個官好手鬆
衰左斜路溜後

小溜都可以pass

希望下次可以搞掂

肥左再排再等幾耐

搶快期啦試下,快則一個月內都可以重考
Kln 炒過兩次
黎緊大球場

次次都係衰意識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞