Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(23)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
唔知幾時
槍彈2
張圖我淨係望到百英雄傳
球季都完啦
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60646&snA=3757&tnum=1
得閒做多D 任務
1170 分換到 10 蚊買 GAME 用

已經賺左差唔多2舊水
最近仲開多左個ac,得閒開黎賺下

仍需努力
PS就有接收器
買返for xbox la
咪啦 我相信會有延遲
https://www.ea.com/games/fifa/fifa-22/news/pitch-notes-fifa-22-cross-play-test-faq?isLocalized=true

in the near future we’ll be testing Cross-play functionality in Online Seasons and Online Friendlies on the PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Stadia versions of EA SPORTS FIFA 22

FIFA 22 準備 Crossplay 喇
說好的 Game Pass version 呢
太好啦
xbox版無人玩
搵唔到對手

最好加埋pro club
UT就預咗唔會
PRO 應該 FIFA22 唔會 TEST 喇
而家做gamepass任務好似越來越少分,以前每日開xgp入面嘅game玩就有5分嘅,上個月開始MS靜雞雞改到得番3分,睇怕遲早又改到2分1分㗎啦!
上個月開始縮皮 , 正仆街

平時每日開 Reward web 10 分都冇埋
唯有勤力清xbox入面所有積分
拎啲時間做單food panda會唔會多錢過做任賺積分?
各取所需啦
你送一次餐 , 下個出嚟話 , 我炒一炒股賺幾多幾多 , 點比
US MS 有淨機 us499賣

之前都要食三個月骨變左optional
今個月隻trek to yomi同百英雄傳幾吸引
我放工打機同你放工做food panda既分別
係咪準備香港都會跟
果隻寫住平行進口, 水貨嚟架
你果度D X 賣機未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞