Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(23)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
好多地方買XBOX都要連XGP一齊買, 噉買好似冇GOLD UPGRADE+10蚊咁抵, 應該要點買先最好
用咗$10優惠先,之後睇下XGP張卡係幾多個
eg.張卡係3個月 你咪用左3個月之後再入code
THX, 同埋以前PS就話帛金店買最好, 呢邊有冇話邊度買最安全
前兩日都爆咗呢隻
齊晒同伴之後玩到唔記得時間好鐘意睇住個村不斷發展越嚟越多鋪同嘢買
所以不停係咁接跑蹆任同CJ一樣變咗印章愛好者
但奇怪在後期連啲外來者都有印章扱係得CJ無

希望之後正傳可以繼續講呢三個主角
請問PS5手制係唔係用唔到喺XOBX 上面
一定要另外買舊野駁?
買啦 又唔係pc
同問叉叉用唔用到任Switch掣?
PC 用手掣有幾多個揀神5 棄Xbox
已經有好多個手制喺屋企
i mean pc插線咩都用到
隻sniper 5都幾麻麻
唔好玩?
操作唔係好smooth
想問開閂機個提示聲有冇得閂
揾咗好耐唔見有
設定 一般 睡眠模式和啟動程序
啟動的鈴聲
唔該ching
我以係好似SLIENT SCOPE咁齋SNIPE,原來係TPS...
睇完topgun想揸下戰機
係咪直接買ace combat好過玩flight simulator?
唔識揸 至少都要識打
Ace combat戰鬥為主
Flight simulator 係擬真
兩邊都有Top gun dlc
Flight simulator 長期game pass
試左simulator 先都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞