Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(23)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
搞手只求打個和
S同樣唔會
電腦枱用喇叭出聲,基本上聽唔到風扇聲
請問如何一次過購買3年gold game pass,我在官網最多只可以買一年
請問買左一年升級左ultimate 係咪要等夠期先可以再續期,同埋2000fun無左兩年了
Game pass再入金會員
我記得係會對返相等價錢日子既Game pass
之前有人中過伏
下post頭版要加埋二千分雖然一樣係無人會睇
多得罪大愈搞愈柒
愈黎愈多人轉會
升咗就唔好攪佢喇,等夠期先再金會員大法啦
你而家再入金會員會自動減期轉xgpu,記得好蝕下
最終係2000度買左3年,宜埋ultimate, 多謝咁多位
如果我個mon得vga dvi駁hdmi係咪唔會有聲?
xbox 好似無bluetooth同3.5俾我另外駁speaker?
我本身有pc版 純粹好奇佢幾時放落gamepass/ea play
冇 , 可以諗下用耳機
訂左xss了
諗住拎黎玩2k同pc pass無得玩既game
其他game係番電腦度玩 所以唔洗買xsx
越嚟越多人轉會
睇下 12 號晚有冇爆炸料
希望快啲出新FM,同搞返好個system啲軚盤可以用full function,宜家多function的軚盤好多function都用唔倒
有咩game係pass 得console先有 pc無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞