[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (24)

920 回覆
7 Like 19 Dislike
神樹果實係大筒木去侵略星球嘅目的
如果輝夜食左神樹果實都差咁遠咁佢本身應該仲廢過地球人
見上面講到個Ada咁撚屈
一身神裝但智商低
你諗下輝夜啲骨一打中人就化灰
快過一式係到慢慢玩大黑天玩體術
一式同桃式嘅實力都仲可以接受
因為鳴佐當時打輝夜係有羽衣嘅力量 仲要加埋雙眼卡卡西
不過依家d人造人我諗就算羽衣仲在生應該都唔夠打
羽衣 : 班𡃁仔 我都死咗幾千年 都仲要我返生
其實羽衣個設定幾好
本身羽衣+羽村都唔夠阿媽打
但佢同地球本土嘅仙人學完仙術之後就勁過輝夜
理論上之後做左十尾人柱力+地球仙術+大筒木嘅佢先係最勁
輝夜直頭似無打過交咁
打鳴助全程都要黑絕教路
射骨係屈機 但喺自己主場射郁唔到嘅鳴助都可以miss

BTW一身神裝但智商低嘅表表者應該係蒲式
直覺輝夜會出返黎
應該會幾好睇
既然作佢只係被封印, 都好應該作返出嚟
會唔會有埋舍人
招技名鬼型
放返輝夜出嚟幫拖+解迷
係咪有漩渦同宇智波血統都影響唔到, 當係大筒木後代
被浦式封印咗,仲要冇人知佢出咗事
依家越黎越想知阿瑪多到底係咩人,連桃式都唔知楔仲有咩秘密
懷疑無秘密,一句好撚聰明當解釋咗
可能輝夜先係好人
輝夜不嬲係好人
好似話本身整白絕就係想打大筒木
佢都係因為自己啪咗粒果實
知道大筒木遲早搵人嚟收佢皮
佢先整定堆白絕打大筒木啫
反而想知點解輝夜當初要偷襲一式

好睇 咁樣link返去第一集
最後果下這是我的故事,毛管棟哂

川木偷撚左博人身份講出黎有第二層意義
依家睇左呢話,川木趕走博人就理順左
桃式已經唔會再搶到博人個身體做得出咩大事,頂多打一兩下
但博人依舊係活祭品,川木眼中就有威脅,佢一定要死
同時好撚葡萄博人個身份,同佢形成咁大對比

當博人唔會再變大筒木,博人就希望自己掌握返命運,唔可以白白死係川木手上
同時亦想明白川木做咩春發神經傳走自己老豆
我想問
第一集川木個配音
同依加少年篇 配川木依個配音係同一個人配?
定另一個人黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞