[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (24)

920 回覆
7 Like 19 Dislike
真無限月讀
最癲係桃式話人類唔只一次被改記憶

分分鐘輝夜果陣已經有其他內情
去到呢個位諗起友哈巴赫
博人傳將大筒木嘅設定越寫越離地
當初輝夜嗰陣大筒木最多係比人類更上位嘅存在
羽衣學完地球嘅仙術+羽村>=輝夜
依家出場嘅大筒木入面得輝夜食左神樹果實
設定上應該係佢最勁先啱
之後桃式食左金式同冇左羽村留低力量嘅鳴佐打都係64波
到一式出場之後大筒木嘅設定就幾何級上升
連帶桃式都跟住版本update左實力
依家大筒木已經唔係上位外星人咁簡單 變左係創世神級別
去到呢個位諗起友哈巴赫
博人傳將大筒木嘅設定越寫越離地
當初輝夜嗰陣大筒木最多係比人類更上位嘅存在
羽衣學完地球嘅仙術+羽村>=輝夜
依家出場嘅大筒木入面得輝夜食左神樹果實
設定上應該係佢最勁先啱
之後桃式食左金式同冇左羽衣留低力量嘅鳴佐打都係64波
到一式出場之後大筒木嘅設定就幾何級上升
連帶桃式都跟住版本update左實力
依家大筒木已經唔係上位外星人咁簡單 變左係創世神級別
咁樣我覺得係方便池本食書姐
川木突然變到咁撚奸
阿瑪多咁樣玩下dna幾年就整咗件艾達神出嚟,大蛇丸玩屍玩基因玩禁術咁多年情何以憾
至少生咗個仔出嚟
會唔會係寫輪眼本身有潛質出到月讀,所以冇事?
即係佐助十成九都冇事
劇情咁似巨人既
嗚門變左閑角
應該唔關事
前面有講班長都無受Ada影響
但佐助應該係關鍵人物比博人回歸
佢知道博人會有呢一日
幾時作番科學忍具 大筒木好撚趕客
一式根本跨張
ant man技能 加 體術 就碾壓鳴佐
木葉班友就係俾人改咗記憶
先瘋狂吹奏三代係歷代最強火影
大蛇丸咒印可以落N咁多個
但契落得一個
Ada成個人都係科學忍具
點睇大蛇丸喺科學上成就明顯更高
Amado贏在拎到大筒木神嘅DNA啫⋯⋯
硬係覺得之後博人會比果心救左
依家果啲艾達同佢細佬既神術係來自大筒木之神
所以的確係勁咗
輝夜係純種+食左神樹果實
d大筒木去唔同星球侵略都係為左種神樹
我當輝夜係大筒木入面嘅最下級戰士但佢食左神樹冇理由廢過呢班大筒木甚至係人造人
桃式食埋隊友都輸鳴佐
一式飯都未食就贏鳴佐
因為有某位忍者在場打到五五開
照計法
輝夜係一式條𡃁
所以一式勁過輝夜好正常
而拎到一式嘅能力川木都好合理勁過傷殘鳴佐

而Ada同佢細佬 DNA係取自最強大筒木(成神)
可能就係最強大筒木1/100嘅能量都勁過輝夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞