[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論 (24)

920 回覆
7 Like 19 Dislike
成套boruto都冇點追過 一睇最新話搲哂頭
做乜班人咁配合條女但又想殺佢 有冇懶人包?
驚佢有一日作反
買保險
班長 同 沙律 係直程唔知點解免疫,鹿丸係即中。
即係Ada 嘅能力其實係有方法破, 因為已經知amado講緊大話, 而魅惑亦唔完全係神術。
鹿丸係咪做咗團藏個角色做啲dirty work?
開口話殺個𡃁妹係佢
好似話佢條囡細佬依家宇宙最強,條囡又可以接近控制全世界
依家要佢地JOIN木葉頂住另一個敵人
但鹿丸又要防住佢地咁囉

近排睇D YOUTUBE 片,追番小小BORUTO 我真係屌出聲
嗚佐NERF撚到傻,再格硬拆晒D外掛
再係咁屈D無敵外掛比D 敵人 依家格局變埋做戀愛劇
岸本做乜鳩
之前唔係話依家個作者想寫死NARUTO 佢已經阻止左,變左死9尾算
好撚鳩套野
係咪已經冇人記得仲有半隻陽九尾嘅存在?
Naruto仲有陽之力復活返佐助隻輪迴眼都仲得 睇岸本點寫嘅啫
陽之力收返 同半隻九尾 2合一左
陽九尾唔係最後魔像放返出嚟
之後陰九尾入咗Naruto 身體? 四代救佢嗰時過俾佢㗎嘛
定我miss 咗啲乜?
陽9尾係打完老母之後已經 同其他尾獸一齊放番晒出黎啦,
陰陽之力一早係打完老母之後跟住6道仙人一齊消失左,唔係既話嗚門係終極大戰之後就整番大家隻手出黎啦

當年佐助一個人去5影會談挑機,再打團藏,打完再串燒團藏 香鄰
再打卡卡西+小櫻+嗚門都重得

依家打個乜鳩一式,開一陣須佐 就已經無魔,重要輪回眼變左擺設+得隻只係識天照既永恆寫輪眼你老味
無心機試下唔好畫啦岸本個徒弟
打完老母之後,9隻尾獸既查克拉都入左嗚門身啦
個陣已經陰陽合一左啦,講講下9隻尾獸查克拉明明都可以傳去嗚門
呢個設定依家畫個條友多數又唔知啦
正想講 Naruto 體內堆尾獸查克拉係咪消耗哂?
Naruto 要重震雄峰,每隻尾獸切一忽肉過俾佢都夠打有凸啦,六粒求道肉可能又會返番嚟
咁公道講 個徒道都係聽岸本支笛嘅
無啦,最尾大家散BAND個陣,話全世界都可以經嗚人個身溝通阿麻
89尾番主人到,其他放晒出黎
個堆尾獸同其他忍村 依家好似完全消失晒,其實好似連木葉除左鹿太嗚佐之外都無晒人影,得番班下忍細路同新人
依家話事個個唔係岸本已經唔係個回事啦
陽九尾入返Naruto 身體?邊話有講?
岸本又會批出街嗰下好嘢
我最後印象係咁㗎喎
最好唔好睇騰訊, d翻譯錯到七彩, 集集都搵到錯
佢自己都唔記得哂啲設定啦
艾達篇嚟未
今日應該冇?
2023年 01 月 01 號 停播一話 (日本元旦新年)
2023年 01 月 08 號 第282話「佐助烈傳・潛入」
2023年 01 月 15 號 第283話「佐助烈傳・星際排列」
2023年 01 月 22 號 第284話​​​「佐助烈傳・地下室的秘密」
2023年 01 月 29 號 第285話​​​「佐助烈傳・落地的天空」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞