剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(215)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
真係 點解可以一星期決定左4年半左既感情就完
想入tg gp既留個tg先
要有第一個人先開到gp
對方話淡,覺得自己未玩夠。同夾雜一啲移民問題就話分手了
屌我都係 好彩既係
係佢屋企唔係我屋企
叫做冇咁傷心,但日日一齊住
基本上24小時做乜都可以諗到佢。。。
樓主可唔可以幫手開或者?開新po既時候置頂
Okok明白
但翻工好難開到lihkg
想大家24小時都可以support住大家
好辛苦 每分每秒都好痛苦
多謝你,我岩岩分左手一星期,人地都話move on
我仲係沉醉緊係有冇得挽回既假希望
理性既我知道佢唔會再翻黎,但我就係抱有少少希望
都想一試既心
聽日又要翻工,日日都唔知為乜,以為期待放工因為有佢接我翻屋企
唔知佢幾時覺得淡/大壓力到想分手
佢話寧願出去踩單車都唔想翻屋企,因為我係度佢就覺得真係有問題了
明明4月頭仲乜事都冇
轉果頭一星期冷靜期就分左手了
4年半,我真係唔知點生活,我已經忘記左
理性既我真係知道要點做,但感性既我真係做唔到,
佢充斥住我既每一分一秒。本身仲一齊plan移民,明明都入過一次申請,當佢諗依家都覺得淡,仲點移民
。我地仲成架車燒過一次爆到上新聞,之前又撞過一次車,明明咁多野都過左,點解就係過唔到自己
點解可以咁決絕 發現有問題唔係應該一齊拎出嚟傾然後解決問題咩
如果咁易放棄段感情都唔係好經得起考驗
同我嗰個有D似

利申 男,不過我覺得移民問題係佢嘅藉口
係咪所有男人初戀都唔會甘心
唔會玩夠?不停話我好好,叫我搵第二個
係咪唔到三十幾歲都唔會定落嚟
點解就係唔知足我唔想想搵第二個
再交個心出去好攰 明明我地咁多野都咁夾
莫非真係敵不過新鮮感咩
我果個可能想去uk>ca
但我去uk就冇得獨立申請
我有講過我會驚,因為佢同我分手我就唔知點
我firm係佢一齊行落去 佢就唔係 可能覺得比唔到promise我去到唔分手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞