限時優惠!「任天堂遊戲兌換券」2022年4月19日開售

294 回覆
44 Like 46 Dislike
Join一個月買 有二隻岩先再Join
但NSO咁平 狂續啦
除非實體控
見唔少係鬥快爆機咁
買完好快狗衝主線之後轉手
務求最低成本玩完
1 2 2DLC 都必需買
啲角色要慢慢打返嚟 斷斷續續玩咗幾年仲未儲齊
SP3會有 因為2都有
但MH就⋯⋯就算有SB都係賣308
換黎都係蝕
xenoblade definitive edition 姐係xenoblade 1?

有冇需要玩埋先玩續集?
3係1&2嘅未來,目前嚟睇最好都玩晒前兩集
1同2冇直接關係,想玩晒兩隻嘅話個人建議玩1先
之前買過日本區果張, 佢有幾個價錢既game比你 好似有D係本身400幾蚊港紙 但真係唔多囉
香港劵是不是不能換真女神5
Mario足球幾時岀呀
姐係換1 同3
之後睇下2可唔可以連埋dlc一齊買
咁應該最抵屌?
Thanks 巴打
係咪換咗1 (definitive edition)黎玩先
之後買2+2dlc
再換埋3咁就最抵屌
個個都係咁真係唔使賺錢
個個去出手機game賣下女角賺得仲多
換2同3

1實體鋪頭好平

實體DLC都幾難搵 都要E Shop買
唔玩pkm
mario odyssey 已有
應該會換卡比
差一隻諗唔到
下個禮拜有特價,XBDE會平過用券換
所以我諗券應該留俾2同3
2 DLC分開買係冇問題,一齊買並唔會平啲
https://topics.nintendo.co.jp/article/56c14238-a675-4cd9-a0e7-c356bd3d1678
有啲game係港區先有得換日區冇e.g. Fitness boxing
買之前可以睇清楚各區嘅兌換list有冇你想換嘅game
[買game只係買使用權,唔包隻game嘅產權]
呢件事聽落好癲,但係明明好多娛樂產業都係咁
睇戲你都無得睇到一半唔睇賣翻張飛出去
呢隻好撚癲 我見人爆一周目都要成90個鐘
或者下年先買券又得
咁我諗steam長期都唔掂
記得買dlc 可以色色
唔好攞黎買 switch sports,本身隻game定價低一截
實體先有leg strap

實體Game So啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞