限時優惠!「任天堂遊戲兌換券」2022年4月19日開售

294 回覆
44 Like 46 Dislike
其實睇你鐘意實體定download,個game list其實你行下game鋪可能真係會搵到一部份有平過324既全新,唔介意二手直情全部都可以300樓下收到
$50 disc 咩來
拎嚟買舊驚是否不智?諗住入風花雪月
可惜無三角
thanks, 我之前都係買開實體,玩完都係擺左係屋企, 格下價先
抵過二手就ok

我隻moving out 正價買實體,而家大平賣
price.com 優惠,網賺滿$400,可減$50
$50 disc 咩來
http://price.com 優惠,網購滿$400,可減$50
唔抗拒二手 風花雪月
$250都一定有
淨係想買無雙,botw 2驚等到過期
Xenoblade2玩過一陣,fps低又唔穩定睇到頭暈,想玩但真係頂唔順
我舊年果兩張就係諗住zelda2同splatoon3
是但中一個都好 點知兩個都冇
如果接受唔到Xenoblade 2 FPS低
無雙會唔會都頂唔順
比較hit既game 都玩左 eg 8方 3角
最大分別 得番風花雪月無雙同搭檔任務秘密搜查組(中字)

其實搭檔任務秘密搜查組 好唔好玩 見隻game好少人提咁
連呢隻都唔好玩 咁港版吸引力真係麻麻地
日本同香港NSO會員2022年4月28日(四)12:00 ~ 5月5日(四)17:59有得免費玩
無雙反而ok喎
例如薩爾達無雙,睇落啲角色好似郁得好快,其實行得幾慢同埋冇乜遠景,背景又簡陋
Xenoblade2大地圖跑得真係快,中遠景嘅嘢又細緻,望到佢哋窒下窒下咁郁我就覺得暈
同埋過場薩爾達又順啲,雖然我明Xenoblade2 過場數量多好多冇得比

風花雪月無雙應該都係用動畫風格渲染省略細節,應該唔會差好遠
Zelda無雙好唔好玩?
zelda 兩隻無雙都屬於 無雙系列既佳作黎。
垃圾機,冇game玩,又炒冷飯
一個區一個account啦,開個ac都唔洗10分鐘,係比錢麻煩啫
想問如果人去咗外國 仲入唔入到港服eshop
可以
呢張閪卷 新驚一出時未必有得換
唔急玩既話 等特價買好過
張卷唔俾我買 Live A Live
之前買完動森之後等等下唔記得換第2隻game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞