限時優惠!「任天堂遊戲兌換券」2022年4月19日開售

294 回覆
44 Like 46 Dislike

Nintendo eShop於2022年4月19日(二)~ 2022年6月5日(日)期間限定發售「任天堂遊戲兌換券」。兌換券1套2張,售價為HKD 649

「任天堂遊戲兌換券」是Nintendo Switch Online加入者限定商品。以優惠價格HKD 649購買1套2張的兌換券,有效期限為購買起的1年内。可於1年內兌換2款由Nintendo發行的指定下載版遊戲軟體※1 ※2。每個Nintendo Account最多可同時持有4套共8張兌換券。

※1 可兌換所持之「任天堂遊戲兌換券」有效期限內發售的指定軟體。
※2 指定軟體不包含價格為HKD 324以下的遊戲軟體。
2張兌換券可以分開使用,例如先使用1張兌換券,兌換1款可以立即開始遊玩的遊戲軟體,另外1張則留待兌換日後發售的新作品。只要在1年的有效限期內,兌換時間隨用戶自由安排。

超過50款由Nintendo發行的指定下載版遊戲軟體可供兌換,包含《星之卡比 探索發現》和《寶可夢傳說 阿爾宙斯》等近期發售的作品及《任天堂明星大亂鬥 特別版》和《薩爾達傳說 曠野之息》等經典作品。

可兌換的指定軟體亦包含日後發售的遊戲軟體※3,例如即將推出的《異度神劍3》、《FIRE EMBLEM 無雙 風花雪月》和《瑪利歐激戰前鋒 戰鬥聯賽》亦已接受以兌換券預購。

傳送門
https://ec.nintendo.com/HK/zh/pretickets/70020000000121
買唔買到之後嗰隻pokemon
想玩大亂鬥但係又唔包埋啲DLC
(我估)得
除了異劍2,好似其他唔抵換
睇你方便 會賣返二手出去定點
有啲而家實體係抵啲
異度神劍3 同 FIRE EMBLEM 無雙 風花雪月,依兩隻唔好咩?
新Pokémon+BOTW2
問題係幾時到期
一年有效
2022年4月19日(二)~ 2022年6月5日(日)
一年有效
zelda 2
最驚到時zelda2再延期
6月5先買
price.com
火紋無雙 預訂 $408-$50=$358

無玩過異劍系列,
怕自己會追齊1-3集及黃金國
你唔洗驚,你絕對會
《FIRE EMBLEM 無雙 風花雪月》都包
唔熟
想問下其實 JPN shop 全年都賣兌換券
換既game 都係有中文
其實仲有冇必要追呢個
想買BOTW 2 + Splatoon 3
得一年 驚用唔切
要轉地區買?
開一個AC
Thx 巴打
可唔可以跨區用
如果你已經買左日區 係冇必要
而家yen又抵屌圍返港紙都係$610
唔可以 港券換返港服eshop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞