Running Man 討論區 (52)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
睇到今集佢地講昭雯就知點解光洙做咩都會比成員原諒

佢地講過話光洙啲仆街野同背叛只會係鏡頭面前,有鏡頭影到既地方做
朴信惠都有提過
朴信慧有提過
我呢期逐集翻睇緊 睇到2011香港特輯
智孝打唔到針好似好難出國咁
咁佢係天生體質問題,應該伸報左有機會既
應該就唔係 但佢真係rm忠實fans黎
拍戲係為左上rm宣傳
繼承者們個集
恩惠姐姐是鐘國哥哥的
唔知呢一世有無機會可以集合晒咁多rm主持一齊gathering
究竟點解撕名牌會跌收視
個 pd 走去奶政治累埋大神,希望大神醒水以後唔好再接佢啲新節目
唔關pd 事啦
應該都係電視台高層想奶
睇big picture 佢地話私底下好靜好有禮貌

好可惜個偷拍企劃有頭無尾
黃viu有繁中
應該唔關pd 事 事關最近pd辭咗職 估係因為被逼拍總統
單純撕名牌,圍內成員嘅話真係冇咩好睇,gary光洙唔係到,結果太明顯

搵嘉賓要搵到啲吸引,又玩得又有能力去對抗都唔係咁易。以前有國家級運動員黎,又有idol運動會,而家新個批idol感覺太錫身,以前個堆放好多。唔知係唔請定係請唔到,呢幾年感覺冇乜新idol成隊黎RM
新啲既idol上去一定會有一句係話「我細細個就睇RM」
再睇多次今集 更加覺得曹世鎬唔掂
唔播都唔知原來選隊長係再投多次 佢都唔醒水仲投池石鎮
另外智孝真係好靜 我諗大神真係睇得出 由其係最近已經係咁搵話題俾智孝多啲鏡頭
大神都唔係最近先開始cut智孝啦
大神有意無意向觀眾表揚智孝係有努力左 塞住d觀眾把口
都靜左好耐
鍾國係屋塔房都講12年仲適應緊
私底下成日叫佢出多啲聲
真係睇幾多次都仲係咁嬲 完全唔知點解一個唔識做綜藝嘅人 可以係綜藝界生存咁耐 大神力量真係有咁勁?!
Btw 最尾個足球比喻 唔知點解有種好似真係就黎要完嘅暗示 個人極度唔想 雖然知天下無不散之延席 呢幾年都經歷太多 但都係完全唔敢想象冇左RM 嘅日子 所以好希望個半場30分鐘係有最少30年 起碼可以陪到我老(雖然知冇可能) 就算係都唔會係原班人馬 到時可能想睇嘅意欲都冇 咁就真係同完冇分別 希望粉絲嘅力量仲可以撐到RM 台前幕後一段好長好長嘅時間啦
有feel到最近一兩個月真係努力左
再前一排真係一集都冇幾句 有時直頭話題係智孝但智孝一句都冇
始終週一情侶之後真係冇左個定位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞