Running Man 討論區 (52)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
點解全妹可以咁可愛
咪係明明過埋今集講後話係更加睇到曹世鎬on9
見到王鼻真嬲要重投 個個都醒水轉投haha
佢一個人10幾票泵落去王鼻度
張海報磨皮磨到好似銀赫
全妹越嚟越係我鍾意果類型點算..
有個問題問佢地有冇讓賽呢樣野令我諗起兩期
一期係搵叢林法則做嘉賓 本身大神team已經贏左 唔知係咪唔夠時間份量要重拍 好明顯睇得出Gary後面補拍個段黑面
另一期係杜拜喺沙漠搶旗瞓酒店 其實大神最尾係贏左 不過大神後尾讓左個位俾智孝
同我一齊追
叢林個集真係永遠的遺憾
個人覺得個追擊戰係RUNNING MAN 對抗嘉賓玩得最好既一集
痴線今集勁好睇
上半部成員真心話 下半部全員一致mission feel 在石好勁 曲奇班圓夢 最尾睇信引唔住流馬尿
如果真係90分鐘嘅足球比賽 應該真係踢咗60分鐘rm死忠會留到最後一刻 希望你哋仲有機會嚟香港fans meeting 런닝맨 사랑해
其實問答個到想佢做夠兩集 好多野想知
智孝鍾國下車事件詳情 D成員個陣點諗
石鎮次次都比D女嘉賓點名唔想同佢一組有冇唔開心
同過嘉賓點樣鬧過交
呢排都多嘉賓主動揀石鎮
近一兩年先有 D嘉賓因為份量最多係佢
但以前真係覺得佢好可憐 好多嘉賓唔係搞笑真係唔想同佢一組 比我真係頂唔順
得智孝對佢最好 之後多個全妹
係 以前成日最後比人揀淨
啲嘉賓仲要做到好嫌棄咁
尤其是以前班idol上嚟
揀到最後被迫同石鎮一組真係睇得出個idol唔願
第一次聽嗰集有補拍
佢有段係冇cut到 播到中段有個鏡頭金炳萬俾人撕左牌 其實應該已經完比賽 就係唔夠份量要重拍
勁得意
叢林果場唔止放水咁簡單 係放緊海
今集又係好好笑,整曲奇係講講下個陣剪左,保護RM
不過一睇新聞就見到在石同製作組咁俾人擺上台,唉
俾上台?
雖然今集平平淡淡但我覺得好好睇 上半part答問題其實仲想睇多啲下半part大家角色扮演好似入咗平行時空咁笑死
最後睇信冇諗過會睇到眼濕濕用足球比賽最後30分鐘去比喻突然覺得好短 真係想像唔到有日冇咗running man會點
好鍾意睇佢地傾計鳩噏
最後30分鐘都比多左
我覺得而家踢到80分鐘了
佢係未唯一一個嘉賓敢響鐘國前面,照講尹恩惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞