Running Man 討論區 (52)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
開場個網球staff 個高大背影同打電話開聲講 "編劇" 個下令我諗起光豬
依家調返轉嘉賓同王鼻一組會比佢不停派膠/比玩遊戲比其他組玩,反而會多鏡頭
得登用其他keyword,唔係冇得玩

啲韓狗落後到
2022年啦都
咩事
啲韓狗話喺電視台播裸男跳舞色情裡露
可以睇返條片啲comment
跳舞還好,因為somin多數都會跟住衝出黎跳得好high 不過之前bp lisa跳果隻舞真係悶到,好在世燦同Somin補飛跳隻的士舞先無咁尷尬
恩惠鍾國真係上新聞
都估到
的女星有時都着得性感d跳舞,又唔見佢哋話有問題。男人咁做就有問題
手抄信息本?
係 不過韓國個面冇事
始終好似係馬來西亞fans發現先
其實如果爆返去韓國驚會影響恩惠玩wsg wannable
韓國個面點都會知呢件事,但有冇咁巧合。
韓國班跟左好耐既fans實知
之前鐘國屋企人結婚恩惠係坐主人家枱
唔知拍左幾耐呢
錯喇,男女都會屌
韓國網民啲偽道德標準好高
一方面將條道德條拉到勁高,另一方面係網上毫無道德咁攻擊人
按熊孩講法6年
11 12年分手
佢話有個係拍左好耐,唔通就係佢
唔怪知大神一講恩惠,次次都係咁大反應 笑佢同其他人,佢多數wfc,係恩惠真係唔同d。
熊孩講得2段 1段7年 1段6年
6年就係恩惠
大反應正常 國兒一直覺得自己欠左恩惠
可能後期真係冷淡左,而家諗番對人唔住咁
佢好似段段都幾長但最後都係
按熊孩講法其實分手原因唔係冷淡
個時佢話女方(恩惠)想結婚 國兒話自己事業衝緊唔穩定
11到12年就係rm由就摺變爆紅既時間
同時恩惠個時已經係百想視后 一線女演員
佢10 11年上大神既來玩吧有講過唔介意男朋友(國兒)冇野做 話直接結婚佢養家都冇問題
所以如果rm早一年爆紅可能就冇事
而家想結都揾唔岩人
咁係咪對上一次拍就係同恩惠
唔會知
佢講過結婚先會公開
所以就算依家佢拍緊拖都冇人知
大神之前其實停抽左恩惠水好耐
係依1 2年先多返 你見rm既恩惠合輯可以見到
可能大神知佢2個各自有另一半所以先抽返水
都過左10年啦
我地呢啲咪唔知
大神個啲就會知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞