[整合]有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹

1001 回覆
334 Like 7 Dislike

屌你shall we do make love

回佢 : your grammar is better than Beeno la

不如target啲有女都仲出黎搵蝦條果啲厹啦
其實個主角除左唔知自己唔係正常樣之外都冇咩錯姐
返緊學放lunch都上黎

哈哈哈哈!

技能1最正,哈哈!

好想玩RPG

其實真係得 大把巴絲做NPC
不過要小心 唔係咩嘢都玩得

點知佢有冇女

佢係無罪,都係搵食啫,不過你又諗下,佢居然可以喺天水圍出到去柴灣搵食,咁撚恐怖,你真係俾條女佢屌,佢可能屌撚埋條女屎眼tim,你話係唔係?
其實發生緊咩事
利申:溫左幾日final exam 冇上lihkg幾日
lm
馬鞍山NPC要求派出任務

馬鞍山

佢係無罪,都係搵食啫,不過你又諗下,佢居然可以喺天水圍出到去柴灣搵食,咁撚恐怖,你真係俾條女佢屌,佢可能屌撚埋條女屎眼tim,你話係唔係?

你叫佢上火山頂都仲得呀
厹撐唔落呀
其實發生緊咩事
利申:溫左幾日final exam 冇上lihkg幾日

咁你miss咗好多嘢

當精蟲上腦多過腦細胞

馬鞍山

中環離屯門定馬𩣑山遠d

技能1最正,哈哈!

好想玩RPG

其實真係得 大把巴絲做NPC
不過要小心 唔係咩嘢都玩得

Btw 厹食屎
真係為左屌閪可以去到有幾盡呢?
留名
整合都要開2

馬鞍山

中環離屯門定馬𩣑山遠d

馬鞍山 681就直接到 夜晚半個鐘到

你估隻隻厹咁蠢咩
有得玩緊係玩
隻蝻要我掂鼻 on99
真係為左屌閪可以去到有幾盡呢?

為咗小西入小西灣
隻蝻要我掂鼻 on99

屌你見到watch dog2 係條街大笑左出黎
隻蝻要我掂鼻 on99

要求絲打掂鼻圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞