[整合]有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹

1001 回覆
334 Like 7 Dislike
一個捉厹post引曬好多厹上水

唔識解就唔好出黎柒
其實係咪完
琴晚睇到話今日去灣仔

張相google岀黎姐
有天水圍巴打食過覺得個背景同正常樣sd黎張圖相似都唔岀奇
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路
lihkg is watching you and we will post 9 you

We will look for you
We will find you
And we will post9 you

we will being watchdogs

from watch dogs

張相google岀黎姐
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路
lihkg is watching you and we will post 9 you

睇厹

屌 一見到watchdog就記得有巴絲譯咗做睇狗公2
灣仔區巴打stand by

80%

點解會起倒普通樣fb ?
百年難得一見嘅高質Post
之前個啲都唔知做乜柒 去到一半就斷哂淆哂青咁
笑到我gap gap 聲

張相google岀黎姐
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路

睇厹

屌 一見到watchdog就記得有巴絲譯咗做睇狗公2

睇狗公2絕對要整合

個鼻睇睇下好似P上去

終於追得哂d post
點解啲post可以推得咁快
開始有d同情佢
留名
終於live到
留名
搵到疑似細佬

人地有女架

人地有女架

Grad din?

人地有女架

唔留名唔得

人地有女架

同學黎咋,好早就冇讀
係咪佢啊媽黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞