[整合]有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹

1001 回覆
334 Like 7 Dislike
Live

我都唔覺囉,根本唔關名事
咁多張相,肯定認到係邊個啦,我覺得個fb都太遲出黎 真係有心起佢一早比人放出黎

佢係邊度返工,知道既人應該唔超過5個

利申我唔識佢先
唔係有巴打話之前去食野見到佢咩

食野會唔會對個waiter咁有印象

我心寒既係,知道佢邊度返工都係d同佢好熟既朋友

因為畢業後都好少人同佢聯絡

如果真係熟人因爲食花生爆佢出黎,咁我都要小心唔好行差踏錯,下個可能到佢爆我
有冇爆得咁快d post

有史以來最快

破晒紀錄,未試過post爆到咁快
由第一個post追到宜家
你地真係痴撚線

起高登狗公咪仲好玩
高登狗公咪仲好玩

不了
要返工
琴晚訓咗 其實最後佢係咪無再覆樓主?定知道咗之後block咗?
痴線 訓醒見到推爆幾個post 快撚到

我都唔覺囉,根本唔關名事
咁多張相,肯定認到係邊個啦,我覺得個fb都太遲出黎 真係有心起佢一早比人放出黎

利申我唔識佢先

如果真係熟人因爲食花生爆佢出黎,咁我都要小心唔好行差踏錯,下個可能到佢爆我

咁你記得睇路
唔好衰咸濕

之前6點睇仲係post1
依家睇去到post8
你地係咪痴撚線

其實係post7

80%

做到嘢

利申我唔識佢先

有時可能真係忍得都唔出奇,不過佢做樓面?如果做廚房都認到應該係熟人爆

個鼻睇睇下好似P上去
推得咁快
lm
下次可唔可以馬鞍山搞
想參與其中
仲過癮過Pokemon go

係喎 唔記得左有馬鞍山

有無link 重溫

張相google岀黎姐
有天水圍巴打食過覺得個背景同正常樣sd黎張圖相似都唔岀奇
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路
lihkg is watching you and we will post 9 you

好幸福,有女女記得佢個生日
想知個波係咩Cup? 而家唔駛再估估下,用WhatsCup度下啦!

https://itunes.apple.com/hk/app/whatscup/id982756290?mt=8

屌你老母呀
admin ban鳩佢啦
( Show Blocked User - greedyplay )

張相google岀黎姐
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路
lihkg is watching you and we will post 9 you

We will look for you
We will find you
And we will post9 you

張相google岀黎姐
未必係熟人爆
不過奉勸各位厹睇路

可能我估錯 香港咁細,搵到都唔出奇既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞