巴打點睇德國 Emma 床褥 (3)

560 回覆
71 Like 5 Dislike
上年年尾買落冇彈弓嗰隻,瞓咗差唔多半年,感覺唔錯,係坐喺度會凹陷入去,但自己好少會坐所以冇問題
未試過用硬嗰邊,軟面對我嚟講已經夠承托,有啲人可能鍾意硬面多啲
original有啲淋
所以我都係揀black diamond
訓左幾日未係好慣(本身訓開海馬牌硬野)坐落去係唔方便 訓多一排轉硬果邊先
想問訓落熱唔熱?
唔覺 本身間房有開循環扇
好撚多白色粒粒甩出嚟呀
優惠券代碼:
QBCMFYKA8OXS
Emma床褥布套表面含天然益生菌微膠囊,當中嘅益生菌通過與使用者身體摩擦,快速釋放並且開始迅速增長,兩週內消滅達九成過敏原!

我就咩都冇 都唔知有冇機中左退貨重新包裝
各位記得打開拉鍊睇吓入邊記憶棉外仲係咪有一層好簿既包裝

我果個穿晒窿
啲粒粒係喺床褥套底面個塊白色嘢甩出嚟,又多又細吸落肺都唔知會唔會生cancer
X8S9GPXSBFDE
優惠碼:E67KNQL7YTEA
Code: 1K187WY18ZBT
Code: CVL7ZS8009FQ
有冇code係減500?
下,我都refer左個fd+有share係lihkg。咁即係唔會拎得到?
Code: 5BMVTHOPAU4A
我都係,頂唔順退左貨,
6日拎番錢
賣一張black diamond
Size: double super 4’6” x 6’3”
訓左兩日唔啱
有無巴打有code放出嚟?
屌個網壞壞地
Hybrid queen size入面寫有貨
但係checkout唔到
其他size就無問題, 仆街唔知點買
瞓緊,3尺半,當時官網有25%off ,折左$4300
本身有盆骨向前傾問題,一平瞓條腰唔掂床會好唔舒服,要用腳浪住個枕頭瞓
但emma真係可以貼住我條腰骨個形,真係瞓得舒服
再加埋sealy枕頭,睡眠質素好高

千其唔好撈亂emma同emmas
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞