巴打點睇德國 Emma 床褥 (3)

561 回覆
71 Like 5 Dislike
今次訓左上去試 感覺黑鑽比hybrid再硬啲 但唔知點揀好
黑鑽個硬度應該比較適合大部分人, hybrid我覺得軟咗少少, 黑鑽物料唔同咗, 但係有冇佢講到咁勁可以控制溫度就唔知, 總之瞓落就真係好舒服, 德國佬都算好均真下, 一分錢一分貨, 收得你呢個價真係有明顯唔同, 唔係話得少少分別, 床褥一張用十年八載, 能力許可真係買張好啲嘅, 最少我瞓到而家都覺得係物有所值, 總之真係冇後悔, 反而買咗四個枕頭, 兩個黑鑽兩個普通, 而家反而好後悔點解唔買埋黑鑽
我都買左
但左右兩邊係咪suppose夾硬塞落去?
我想問, 印象中我記得 EMMA 原本係有 Single 200mm 長度, 依家係咪冇咗 ?
想問下黑鑽係咪唔會有small single size
因為我碌架床一定要small single先啱 係咪要焗買hybrid
Black Friday Early bird 定等Black Friday會再平啲
有冇巴打有code?
講真 舒服到d肌肉放鬆哂
以前夜晚急尿會知同醒,訓左Emma就滲到濕哂先醒
要反轉張床訓,無咁軟熟先正常控制返尿滲問題
我諗個價唔會有大變化, 不過而家多咗啲套餐可以買埋兩個黑鑽同埋床墊, 計過數係抵過我之前買嗰價
好大鑊, 要長期用防水床墊
用呢張床褥真係可以一覺瞓天光
真心 一開頭以為身體有事
點知反轉張床訓就無問題
太舒服, 個人入曬夢, 完全冇警覺性瀨尿
+1
買咗 等咗三日先話12月先有貨
所有twin bed都係
永不錄用
反而我想問下有冇得訂定先等半年收先收貨
仲諗住買黎月底入伙
用緊original,想問下黑鑽混合係咪最好?

想襯佢半價買返張
你可以試下 但我永遠都唔會再買
佢哋個網仲寫緊1-3日送貨 信嘅可以試吓
係, 可以試下
之前問完先去訂, 佢都話有時冇貨要睇船期, 不過我兩日送到貨
你醒,問完先訂
我冇問就俾佢呃咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞