巴打點睇德國 Emma 床褥 (3)

561 回覆
71 Like 5 Dislike
好似係, 改玩法都好狗西
正常,佢回贈仲拖撚到人唔記得博唔使回
唔想回咪唔撚好做回贈
做撚到咁撚肉酸
打手打撚到出面
呢到上面個個都係啱啱買多
你公司保養都包人15年喇
你咁幫公司倒米
側訓都係太軟
你公司?使唔使做打手咁cheap呀?好用就分享㗎啦, 好似你咁咩, 為咗三兩千蚊上嚟貓刮咁聲, 等錢洗就去捐精啦, 呢啲公司吸人血就梗㗎啦, 老實講張黑鑽喺我心目中都最多係值六七千, 你自己條腰垃圾瞓到腰痛, 再加上人哋唔回水畀你又話人打手
上嚟呢度發窮惡講下先好笑
以為你為咗好多錢添, 原來嗰二三千蚊, 人哋遲咗回水畀你就咁嘅反應就知你係乜撚嘢人啦
好撚正
Emma請d咁既垃圾打手倒米
張床夏天變軟唔屌得
回贈拖數唔撚屌得
瞓得唔好係客身體問題
果然咩公司就請咩人
真係笑你戇鳩怕你嬲
唔想回贈咪唔撚好做比正價有乜所謂
做又思思縮縮好似d走數撚咁死拖爛拖
正一垃圾公司
你公司咁既做事作風呢我真係懷疑個100日試用會唔會走人數唔比退
呢句你啱, 走數正垃圾, 不過冇諗撚到有人咁撚屎忽鬼睇到兩千蚊好撚似沙煲咁大, 睇翻你啲pose都似乎係sony電話打手
忘記回你, 為咗三兩千蚊咁撚激動你都幾撚乞衣
原來拎應該既回贈係乞衣
拎唔到係應份
又係打手度學到野
回復正常討論, 費撚事同佢呢啲為三兩千蚊又要殺人全家心胸窄嘅戇鳩仔講落去, 影衰自己, 你自己慢慢繼續發噏風啦傻仔
點睇都係你隻喺度無啦啦發神經做白卡咋喎
我一講張床褥軟就屌我唔買貴款
講emma回贈拖數唔找就屌我乞衣

即係咁我知道你買咗張新床褥好想人認同你呀
但我想提醒一下叫d人隻料夏天熱會變軟費事買左返去先知無錯姐

我一路都正常討論緊咋,係唔知點解有人好似好急咁
奉勸大家唔好貪平同比打手影響
自己試清楚先好賣,而家其他床褥老牌都係做緊優惠價,同佢最貴個隻都差唔得多

我3年前買個隻原版仲標明係德國做,而家再望下全部都唔寫明我諗正常人都知咩事
我兩年前買最cheap個款(好似我買完冇耐就唔再寫明德國制做)
一路訓都好滿意(側訓)
傻西用冇彈弓平價版仲咁大聲, 用過黑鑽先再上嚟講嘢啦, 乞兒
冇彈弓軟就梗㗎啦, 吹到人全部都垃圾咁
利申岩岩買左張黑鑽
完全搵唔到你地所講既discount 回贈
與買張垃圾黑鑽正正經經買張大廠sealy,simmons,serta仲好喇
利申:作為上面白卡口中乞衣既我已經比多多少換左張日本制既simmons backcare4

提多次而家所有emma都無標產地
幾年前emma啱啱黎香港個陣冇人識先做回贈優惠
而家做大左扮大牌當然冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞