MC張天賦真係痴痴地線

685 回覆
5352 Like 609 Dislike
如果唔係癲佬
而家可能入左鏡狗,做緊全團第2,甚至第1唱將
唔係 我覺得佢唱歌係好聽 不過未至於講到佢識做音樂姐 我摺埋啦sor ok?
引用返樓上有一句「班毒撚點反都無用,以為mc會覺得痛,人地一笑置之」 都可以套用返落鏡身上
華語周王陶林初出道嗰陣求其執一個啲歌都屌打佢喎
蔡依林自己講既喎

蔡依林曾在2006年透露,分手後兩人已變成不再聯絡的朋友。

當時兩人“失聯”大半年,周杰倫仍是蔡依林的最痛,而她曾在自己網站首次揭露兩人分手故事,除表示“分手”是她主動提出,並直指原因是令人無法忍受的“第三者”,她還曾因他劈腿(腳踏多條船),氣得想詛咒和報復對方!

媒體報導說,蔡依林在自己網站上付費才能收看的單元“大明星周報”中,暢談自己的失戀心情,表示他“要分不分、分了之後只是默認,絲毫沒有想要挽回的態度”,讓她很受傷。

她回憶當時情景“我一直不敢說“分手”兩個字,只是對方一直不講話,最後只好由我自己主動問他:“那現在是要分手嗎?”而對方也就默認了,我整個人很錯愕!”
其實馬車好有天份
可惜痴痴地
咁姐係識唔識呀柒頭
啱啱出道第二年係咪要識飛先讚得
繼續吠吖嘛 你唔係好多偉論架咩
你地啲偉論多啲 是但啦 吠都係交返俾你地
人哋走Edison 路線,
佢唔會理班毒撚啦,繼續食女
無學過唱歌黎講, 真係屌打好多偶像派歌手
想俾佢屌
笑死,佢出左道幾耐呀首首自己曲詞編監好唔好?仲以為mc做緊唱作歌手
又幾好聽喎
直頭屌打mirror啦
可惜李榮浩老師始終去唔到周杰倫老師 陶喆老師既地位
一出歌就成班pr出晒嚟
佢冇癲到分分鐘可以同羅力威組雙子男團

雙子情歌首詞改一改佢 講兩個男仔FD同時暗戀一個女仔
但又驚傷害友情 最終一齊扼殺一段未萌芽既愛情
派埋呢首同曲異詞版做出道作應該夠佢上神檯
寵物:李榮浩(識Hand Hand)
簽完華納 用實力證明自己
此post已完
但台灣近年最紅都係盧廣仲老師
陳奕迅第一隻碟都係得時代曲一首合寫歌,ching點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞