MC張天賦真係痴痴地線

685 回覆
5352 Like 609 Dislike
單係youtube views數都差幾倍啦,廢up
識撚佢good time咩

第一條mc條片, 3:27秒呀 屌
youtube trending now第一位
你講緊冇人聽係咪印度youtube呀?
白卡?
其實你係假膠定係真心?可能我真心左,我照樣認真覆你。

首先你話玩metal,夾band嗰,會睪固酮比較高,古典音樂比較低,所以玩metal,夾band嗰更加容易出軌,呢一種講法已經夠on9。首先,玩metal,夾band嗰固酮比較高,同古典音樂比較低,呢樣野跟本係你自己吹出黎,攞份濕鳩content farm文出黎,就當證明左,得嗰七十幾個sample?

另外,你話睪固酮高容易出軌,咁都一定有睪固酮低而又出軌既人,你一概而論當左出軌既人就一定就睪固酮高就已經好on9,然之後又夾硬將呢樣野同音樂genre扯上關係。

第二,我已經啱啱講過兩種genre其實好似,甚至係咁多種genre入面,最類近既一種,呢樣野絕對唔係我9up,好多metal友band友都係classically trained, e.g. X Japan。另外,有一種音程叫"Devil Interval",generally係唔會用喺pop入面,但係喺metal同classic就經常出現,Classic入面主要係用黎描述惡魔出場時侯既音樂。

第三,講講吓音樂genre,可以拉左去鄙視鏈,都唔知你up mud 9,呢種跳躍性思維我真係學唔黎。
咪由佢哋講囉
班垃圾loser都係得把口
笑撚死平衡時空
吓好好聽喎
冇乜人聽都講得出
睇個勢都好快1m
柒咗仲敢出嚟
你喺大陸上唔到u tube ?
咁講你自己呀
你覺得同個po唔關事
咁你又咁緊張要應?你驚啲咩?
你咪就係驚溝唔到女囉
你件樂器咁鬼嘈兼mk都知溝唔到啦
玩第二件樂器表示你地成日走來r水吹煩到死
求連登無罵戰既post
最大影響咪係男新人金
引咗成班hater
都唔係好多次嘅,有記者訪問佢,佢咪格硬拎嚟講囉
記者:姜B今日廣告拍成點呀
KT:我好鍾意周潤發,我要25/28/30歲退休
講777?比家超?
宜家免費巴係邊
Eason唔知啦但軒肯定唔係,佢開頭三首三台/四台冠軍歌都唔係正路情歌,孤單公園, Hurt so bad, 酷愛都係R&B,到08年真係紅啲先有他的故事同櫻花樹下呢啲廣東話主流情歌有三/四台冠。

所以鳩up前都做下功課先
造星決賽有份企姜B隔離做伴舞
同小肥差幾廿皮
唔明聽歌同image有咩關係
邊個講聽歌同image有關係?

雖然話冇關係嘅話都幾無稽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞