15歲開始叫雞 你問我答

1001 回覆
202 Like 114 Dislike

無啦,我係cc網搵到佢,依加個網都比人封埋

點解會係cc網搵到佢?

咁巴打搵佢果陣係咪同我差唔多經歷?
純粹想聽巴打分享下

唉屌好想搵佢D圖J
新加坡果到又係得一個post好撚垃圾

巴打我搵極得一個
介唔介意share link
我好撚鐘意睇人影D G

有冇好心巴打拎返D相出來開心share

屌,英文版同中文版個acc唔通用

係呀 好煩

唉屌好想搵佢D圖J
新加坡果到又係得一個post好撚垃圾

巴打我搵極得一個
我好撚鐘意睇人影D G

係呀 好煩

141 班 admin真心On撚9
叫G台當正自己好似政治會議咁乜撚都要權限
收皮啦

話咩唔想益CD rom同無貢獻嘅巴打
我上左咁耐都仲係中級
英文果邊係新手
我英文好差 點打report拎credits呀屌

第一次叫雞就係返深圳叫,果陣叫800蚊2q 90min,不過質素麻麻,叫左兩次就無叫了

大概2年前

依家果d好多都千幾蚊,好撚貴

試過3次,起碼list上d服務有齊

最起碼絲襪、後花園、口爆、顏射呢d都有
毒龍我自己性趣不大,無問過
裸射好似真係中出
不過見到即skip,真係唔夠膽
竟然唔係純文字討論
強貼留名。。。月頭出糧就出程

第一次叫雞就係返深圳叫,果陣叫800蚊2q 90min,不過質素麻麻,叫左兩次就無叫了

大概2年前

依家果d好多都千幾蚊,好撚貴

試過3次,起碼list上d服務有齊

最起碼絲襪、後花園、口爆、顏射呢d都有
毒龍我自己性趣不大,無問過
裸射好似真係中出
不過見到即skip,真係唔夠膽

咁撚正 唔試唔得喎
不過糧尾了

巴打我搵極得一個
我好撚鐘意睇人影D G

係呀 好煩

141 班 admin真心On撚9
叫G台當正自己好似政治會議咁乜撚都要權限
收皮啦

話咩唔想益CD rom同無貢獻嘅巴打
我上左咁耐都仲係中級
英文果邊係新手
我英文好差 點打report拎credits呀屌

巴打有冇TG?交流下

竟然唔係純文字討論

正唔正先?
強貼留名。。。月頭出糧就出程

依家無錢叫雞 出街又成街熱褲好辛苦呀

[
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞