15歲開始叫雞 你問我答

1001 回覆
202 Like 114 Dislike
樓主第一次會唔會帶套都覺得敏感唔舒服

利申青頭仔 點下龜頭都好敏感

無 我包莖 唔知關唔關事

包成點?

我以前都以為自己包莖,完全出唔到頭
但沖涼用皂液慢慢反
循序漸進就成功出黎(但屌唔到西,打丁都唔得,因為條丁格硬反出來後好似比橡根cool住咁抽插就痛)
之後又係靠ky循序漸進,由打丁到實戰
而家自己醫好左自己包莖,正常屌西

重要補充
唔建議相同問題既巴打學我咁做
因為我試過反左個頭出黎入唔返
(天生包皮出口細,反左個頭出黎"kick" 住龜頭入唔番入,同時莖部一直感覺被野cool住咁好痛)
果時勁怕會cool 到條丁壞死,有諗過急症室
好彩死塞之後入得返

我細個就割左包皮,冇你呢個煩惱

個19醫生建議我媽可以唔割
但越大越怕會屌唔到西
之後慢慢靠自己反龜頭
實不相暪小弟第一次call hg既目的就係因為反包皮反左一段日子覺得ok , 特登去試下自己係味真係正常性交到
最後當然十分ok

初初係咁
第一次我連反個頭出黎都好大感覺
唔係爽係觸電左一下咁

而家屌女表現完全無問題

幾耐射

答唔到其實
條女既技術同體位都好大影響
(個人覺得女上係最大攻擊力既
可以幾分鐘又可以推到攰都射唔到

我果個成日都話咁快到我上黎
我怕你唔夠喉喎

技術好

我唔識分佢好唔好
只係佢坐落黎就前半身烏左落黎
用屎忽力黎抽插我條撚
佢雙手就搣我lin奶我lin咁
我就順勢渣佢波咁囉

this is 腰振

反而想佢伸直條腰黎坐,佢話咁樣好攰喎
睇黎樓豬定力好夠,唔易沉船

留精不留情

我呢d小朋友睇黎要經歷下先識多d野
其實我都唔知算唔算沉
有時想送野比佢(有d佢唔要)
有時又做好人幫佢買野(食/用)

送錢俾佢咪要囉

佢話有個金融狗搵佢又係扑野,而係傾計
話佢出兩千銀同佢傾一個下午
佢話有得揀寧願做返正常客

留精不留情

其實我都唔知算唔算沉

送錢俾佢咪要囉

佢話有個金融狗搵佢唔係扑野,而係傾計
話時話最近幾次hg都唔比人奶/鍚耳仔,好失落

我最中諗奶
搞到佢好痕咁 好爽

我勁中意搞耳仔
好多都好大反應
死魚都變上岸活魚咁彈下彈下
但唔係個個肯

我最中諗奶
搞到佢好痕咁 好爽

我勁中意搞耳仔
好多都好大反應
但唔係個個肯

我試過女上果陣吹佢耳仔,之後佢教訓我就大大力咁un
第1Q比佢幾十下內搞掂左

包成點?

但沖涼用皂液慢慢反
循序漸進就成功出黎(但屌唔到西,打丁都唔得,因為條丁格硬反出來後好似比橡根cool住咁抽插就痛)

重要補充
(天生包皮出口細,反左個頭出黎"kick" 住龜頭入唔番入,同時莖部一直感覺被野cool住咁好痛)
好彩死塞之後入得返

但越大越怕會屌唔到西
之後慢慢靠自己反龜頭
實不相暪小弟第一次call hg既目的就係因為反包皮反左一段日子覺得ok , 特登去試下自己係味真係正常性交到
最後當然十分ok

同巴打當年一樣,扯咗好難反個頭出嚟,cool得好緊
lm

留精不留情

其實我都唔知算唔算沉

送錢俾佢咪要囉

佢話有個金融狗搵佢唔係扑野,而係傾計

出得少囉 一個下午人地接左幾個客啦

貪你果幾千

因為佢果邊行緊入房唔做只係300
所以條金融狗就出兩千包佢4個鐘

我最中諗奶
搞到佢好痕咁 好爽

我勁中意搞耳仔
好多都好大反應
但唔係個個肯

我試過女上果陣吹佢耳仔,之後佢教訓我就大大力咁un
第1Q比佢幾十下內搞掂左

試過死臭西ptgf 又死魚又西面又係咁串我
跟著發現到佢耳仔超敏感
禁住佢奶
痕到佢癲簡病發作咁
有無試過熟女?

包成點?

但沖涼用皂液慢慢反

重要補充
好彩死塞之後入得返

但越大越怕會屌唔到西
之後慢慢靠自己反龜頭
最後當然十分ok

同巴打當年一樣,扯咗好難反個頭出嚟,cool得好緊

如果扑唔到野就睇醫生割啦
有無搵過援交中女Jolie9394?

一search 勁多dm

留精不留情

其實我都唔知算唔算沉

溝女同叫雞兩回事黎
初你做左佢客人
一世都係客
有無試過熟女?

留精不留情

其實我都唔知算唔算沉

溝女同叫雞兩回事黎
初你做左佢客人
一世都係客

佢有次問我可唔可以做佢掛名細佬
我話我地其實係咩關係
佢答話掛名細佬/客人中的朋友咁

留精不留情

其實我都唔知算唔算沉

溝女同叫雞兩回事黎
初你做左佢客人
一世都係客

佢有次問我可唔可以做佢掛名細佬
我話我地其實係咩關係
佢答話掛名細佬/客人中的朋友咁

掛名細佬係咪即係契弟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞