15歲開始叫雞 你問我答

1001 回覆
202 Like 114 Dislike
上面quote唔到
Re:執波仔梅拿巴打
我由細到大都好中意大波妹
啲酒店雞又貴
唔搵個E cup or above好似蝕左咁
有波一定會少肥
當然都有啲大波走肥

我試過好似俾個肥婆食咗我多過我食佢咁,之後就有陰影,後來搵過個冇波但好鬼落力又鎖腰又盛就覺得冇身材既好似落力D 咁,不過都有D 西面
留名
越高級既場係咪無咁易中性病

有人叫一世雞都冇事
有人冇叫過雞都會中
講左咩自己參透下
有冇沉過船

到依家仲會search其中一條女嘅圖
算唔算?

唔算

酒店女?

上面講過嘅http://FS.EE

Search唔到,你畀d圖黎先得架

我up左啲圖

但有無fsee

咩係Q記 NY?
酒店個啲都係上網搵?有冇網介紹下

141囉

最好簡老字號
例如FS Q NY Lg
跌錢率低少少

報告唔好信
全部打手

上141 自己研究下先啦 唔好做伸手黨
巴打碌J幾長? 有小小膽心自己細會比人笑

唔係高登仔 但夠用

以我認知 係
貴啲少人玩啲
同埋俾得起錢嘅人都錫身啲
以前細個啲個陣都會叫吓雞咁嘅
但而家少咗好多,可能我比較快射 俾人吹幾吓或者擺入去chok幾下就射 咁就800-1000,好唔抵屌
Btw,點樣解釋咁快射呢個問題
但而家少咗好多,可能我比較快射 俾人吹幾吓或者擺入去chok幾下就射 咁就800-1000,好唔抵屌
Btw,點樣解咁快射呢個問題
上141搵到個hotel girl之後打過去係咪第二d人接,要同佢講d咩?要比hotel房錢?

你太敏感 屌多啲會控制到
上141搵到個hotel girl之後打過去係咪第二d人接,要同佢講d咩?要比hotel房錢?

我話俾鄭秀文知

我話俾鄭秀文知

鄭秀文已經比我屌到無曬癮啦,想屌下其他
屌,認真問..

以前同女朋友一齊,keep住屌得多都係咁

以前同女朋友一齊,keep住屌得多都係咁

咁我都唔知喎
睇下醫生?
樓主自備套定果邊會提供埋?
有無試過沉船 ?
有無試過沉船 ?

答左啦 又問

我話俾鄭秀文知

屌,認真問..

自己打去問啦
樓主自備套定果邊會提供埋?

佢俾埋

我話俾鄭秀文知

屌,認真問..

自己打去問啦

定係你吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞