15歲俄羅斯卡丁車冠軍上台做納粹動作然後狂笑

232 回覆
177 Like 27 Dislike
「nazi同fascism係同一回事」同「Mussolini受Hitler影響」
呢啲嘢係你講㗎咋
我就從來都冇講過啦
真心唔知你點樣可以理解成咁啦
不過都唔出奇嘅 以閣下啲言行舉止嚟睇
唔係點進入zero領域
屌 小學雞 敢講唔敢認
好大分別
Nazi 最大暴行係殺Jews

意大利佬拒絕咁做 被令Nazi 唔開心
好耐之後意大利佬先加入殺Jews

Perhaps the most conspicuous concerned racial policy: while Nazi Germany had pursued an antisemitic program from the begin- ning, Fascist Italy did not follow suit until years later. The contrast was a source of chagrin for Nazi officials, who sometimes viewed their ally as timid and unreliable regarding the ‘Jewish question.

Staudenmaier, P. (2020). Racial Ideology between Fascist Italy and Nazi Germany: Julius Evola and the Aryan Myth, 1933–43. Journal of Contemporary History, 55(3), 473–491. https://doi.org/10.1177/0022009419855428
Nazi 最大暴行係殺Jews
好耐之後意大利佬先加入殺Jews
好似黑警一樣 打份工姐
大家原諒左
意粉殺Jews主要都係俾德國控制咗之後嘅事
其實我岩岩先知呢個係納綷手勢
唔睇呢個post 應該會以為係d hip hop 友或者鬼佬既打招呼方式

揼心口呢個動作真係太普遍
又突個龜頭出嚟鳩噏
關黑警關原諒咩事
係囉係囉
呢度連登嚟㗎喎
回po有紀錄㗎喎
你咪cap返我邊一句講過以上你指我講過嘅嘢出嚟囉
一字一句唔好漏呀
單單打打有乜意思啫

講嚟講去你哋都係想話個𡃁仔唔係做緊納粹禮啫
係唔係就得佢自己一個先知啦
總之喺公開場合你做埋呢啲引人誤會嘅行為就會對你所屬嘅團體以及公眾造成影響
你哋成班唔係住喺歐洲甚至連歐洲都未踏足過嘅鍵盤戰士就扮曬歷史學者咁又話呢樣唔係嗰樣唔係
真心想笑死人咩
咁係咪有殺jews
有咩分別...
你係咪痴線
做咩姐你?反叛期?

我從來唔係針對個𡃁仔係唔係做緊納粹禮
係針對你同S字頭嗰條友響度屈nazi = fascism啫

係囉係囉
Mussolini同Hitler一啲關係都冇 完全唔熟
意大利社會共和國完全冇受過Hitler影響
全部都係Mussolini自己一個搞出嚟嘅

呢段嘢再加粒膠,唔係反話,想講「nazi同fascism係同一回事」「Mussolini受Hitler影響」,係咩?

同埋讀歷史嚟講呢個都算常識 唔使去過當地都會識的
我咪同你講兩者有唔同
Nazi 好多係hitler 加上去
意大利佬唔贊成的
例如種族滅絕 人種至上
我咪講咗
如果按照意粉本身嘅fascism 佢哋係唔殺Jews
只係43年佢戰敗 被德國控制咗之後 德國強加佢嘅nazism落意粉度 意粉先至殺Jews
所以nazism同fascism係有分別 ok?
呢段嘢再加粒膠,唔係反話,想講「nazi同fascism係同一回事」「Mussolini受Hitler影響」,係咩?

原來你真係弱智
對唔住容許我解釋返啲基本中文語法
小學應該有教嘅,唔識都唔緊要

Mussolini同Hitler一啲關係都冇 完全唔熟
相反係
Mussolini同Hitler係老友

意大利社會共和國完全冇受過Hitler影響
全部都係Mussolini自己一個搞出嚟嘅
相反係
意大利社會共和國係Hitler搞出嚟嘅

你自己上面講嘅嘢都已經prove返我講嘅嘢
真心唔明你燥緊啲乜
So Chill
做咩姐你
而家咩都係Nazi
明明個context 唔係nazi
都變nazi
俄佬都比人屈nazi

咩都差不多先生
咩都差唔多咁
明明做錯唔係呢樣都屈呢樣

你話佢Fascist
而家話佢hate speech
我冇嘢講

但人哋都講明唔係 都唔係果回事
下 你嗰句嘢係反對緊我
意大利的確唔係nazi係fascist喎

呢句

咁你而家又扮乜唔認自己立場係nazi = fascist?
佢哋都唔明我哋講緊啲咩
個個都差不多先生咁
全部都差不多
扮瞓啫
你有你舉Nazi salute 自由,人地有私人機構禁你賽自由
而家唔係政府捉你講錯野去坐監, 正如連登可以block 人,人地唔比你玩都係自由
On9仔
忽撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞