15歲俄羅斯卡丁車冠軍上台做納粹動作然後狂笑

232 回覆
177 Like 27 Dislike
意大利的確唔係nazi係fascist喎
我咪睇咗
但呢個情況根本都唔關nazi Germany事
關意大利事

佢完全冇做Nazi Germany 相關嘅嘢

名字不同 性質一鳩樣
納粹主義
係囉係囉
Mussolini同Hitler一啲關係都冇 完全唔熟
意大利社會共和國完全冇受過Hitler影響
全部都係Mussolini自己一個搞出嚟嘅
讀咗囉
咁點解係nazi
唔好理d on9仔
性質唔同喎大佬 nazi更加極端 更加racist 更加殘殺

噏乜鳩呀柒頭
Mussolini受Hitler影響?
Mussolini比Hitler行先幾多年 人哋做首相嗰時你希特拉仲係嘍囉咋
至於意大利社會共和國 根本就唔係Mussolini領導 只係Hitler嘅扯線公仔 已經偏離咗Mussolini原有嘅法西斯理念 邊有得咁屈佢受Hitler影響
條撚屌識少少扮代表
有閱讀障礙?
「意大利社會共和國完全冇受過Hitler影響」
可以理解做
「Mussolini受Hitler影響」

你都算痴得幾勻循吓
建議搵醫生check吓視力或者腦神經有冇問題
祝你早日康復
我咪講咗係兩樣嘢黎
Fascism 唔係Nazism
希特拉係抄意大利
Mussolini 係行先Hitler 成十年

Hitler 仲比人質疑佢抄啲意大利手勢
唔係德國嘢添
柒咗就潛啦 兜得你咁柒

係囉係囉
Mussolini同Hitler一啲關係都冇 完全唔熟
意大利社會共和國完全冇受過Hitler影響
全部都係Mussolini自己一個搞出嚟嘅

呢段嘢再加粒膠 唔係反話係咩?
縮返個龜頭入去啦
柒都唔係問題 條撚樣柒咗又唔認 而家逐個負皮
on9仔上水未?
似係你柒啲咋喎
咁鍾意同人講法西斯同納粹係完全兩回事嘅話
買張機票飛你去意大利俾你任講又點話啫
記得同當地市民解釋清楚法西斯同納粹完全無關呀
你話無關係未無
已經唔想同你討論
改變唔到其他人點睇
又乜撚嘢完全無關
兩者的確有關 但係係nazi嘅學說有參考法西斯嘅成分 而唔係你口中嘅「nazi同fascism係同一回事」同「Mussolini受Hitler影響」
意大利人都同意
自己鳩噏完啲錯嘅資訊
俾人篤爆就「唔想同你討論」
扮瞓嘅人果然叫唔醒

我地連登大把讀心神探
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞