15歲俄羅斯卡丁車冠軍上台做納粹動作然後狂笑

232 回覆
177 Like 27 Dislike
「任何人協助、教唆、慫使或促致他人自殺或進行自殺企圖,即屬犯可循公訴程序審訊的罪行,一經定罪,可處監禁14年。」
香港法例 212章 33B
洗定屎忽入去坐啦傻閪
會唔會受誤導, 俄佬教佢係和平的意思??
左膠真係好撚癲
唔合自己心就做個手勢都死 blm暴動就當睇唔到
歐洲人會唔會太過玻璃心?

咁阿斯蘭果陣係咪俾歐洲bam左
佢做完個動作之後笑到咁
點睇都係玩野扮納粹啦
明明笑意大利
都唔係笑德國
咁都屈做nazi
唔做夠唔夠模糊?
如果真係咁 事後佢應該係第一時間咁樣解釋
但佢只係否認用nazi手勢 無講點解咁做
所以好難令人相信佢係用錯手勢
最多只係有些少可能係誤打誤撞左個nazi手勢出黎(我唔信)
得架喇
連Benito Mussolini都唔識就知你中學都未畢業
準備復課啦,俾心機上堂啦
意大利係法西斯 Fascism
德國先係nazi
兩者係唔同喎

擺明笑意大利fascism
唔係笑德國nazi

而家咩都nazi
咩都屈做nazi
咁佢點解要笑
意大利Fascist salute
https://en.wikipedia.org/wiki/Roman_salute
同德國Nazi salute
https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_salute
根本兩樣嘢黎
可能我真係唔識啦
你咪講點解唔係囉
人身攻擊托咩
可以返去當兵。
It was then adopted and made compulsory within the Nazi Party in 1926, and gained national prominence in the German state when the Nazis took power in 1933. It was also adopted by other fascist, far right and ultranationalist movements.

笑撚死我,自己貼啲嘢出嚟自己都唔睇
你都係收收皮算把啦
讀下歷史啦
納粹左右都反啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞