CRO財困揮手區(7)

924 回覆
7 Like 7 Dislike
係呀,都load勁耐
我發現用手機最易mint 到,唔使加gas fee, cronos 係first in first serve, 加gas fee 只係加快transaction
淑女巴今次mint左幾多?
無加gas, 因為 我見discord啲人話與其花時間 搞個gas
不如 快啲click confirm 排隊
我賣左一隻degen換番一隻MMB
宜家Floor price接近同價, 但係如果將來冇其他utility, 似乎degen價格應該係MMB 70%左右先合理?
佢哋有講到DMM會有特別野
有冇咩方法可以睇visa card balance係估算hkd ?
佢只show sgd下下要自己計
8 隻 但有一半都係幫fd 買
賽後檢討下, 一個wallet計
其實係咪可以兩個browser一齊按mint?
以cronos排隊黎計, 應該唔使等第一個transaction完咗先再mint
係咪咁?
唔得,同一個wallet 你用兩個device 都無用,第二個wallet 㩒左之後會無效,我都分左五個wallet 搞,真心難,仲要得6000隻

Thanks! 收到哂!
想問宜家比完Netflix Spotify一個月cut左係唔係都係照回?
因為要入SGD係Visa先用到卡
所以個balance係SGD
就算改display currency 係HKD定USD
佢Visa個balance都係show SGD

我只係想睇吓佢會唔會show大約幾錢HKD咁

你地d visa唔係都要入咗SGD先可以碌到卡咩?
你改咗Currency做HKD
去Account嗰Tag 咪show HKD in total 囉
都係果句,計清楚匯率先好轉
我見SGD轉HKD仍然有大約1.5% markup (相對Visa匯率)
升返啦!

不論我試過轉咗show港幣/USD
無錯佢個crypto waller係會show港/ USD value

但佢個visa card account balance內嘅新加坡法幣都只係會show SGD

我一直問緊係會唔會有咩方法可以將法幣都顯示為港元
咁碌卡時會方便睇仲有幾多錢可用
啱啱路過,好似易過binance出金好多
點樣喺Visa Card 轉返USD去USDC
switch 北美eshop 買game 唔收香港銀行d 信用卡
但就收crypto.com 張卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞